• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۰۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
سیاسی » مجلس
قالیباف:

لفاظی‌های نتانیاهو برای تاثیر در گفت‌و‌گوهای غیر مستقیم است

رئیس مجلس گفت: نتانیاهو تلاش می‌کند تا به خیال خود گفت‌و‌گو در جریان را بر هم زند و به نظر می‌رسد حنای او دیگر برای سیاستمداران جهان و حتی دوستان این رژیم رنگی ندارد.

لفاظی‌های نتانیاهو برای تاثیر در مذاکرات غیرمستقیم است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود، گفت: فرا رسیدن میلاد باسعادت کریمه‌ اهل بیت حضرت فاطمه‌ معصومه (س) آغاز دهه‌ کرامت و روز دختر را به مردم شریف ایران و عزیز به ویژه تمام دختران عزیز و دلبند ایرانی تبریک و تهنیت عرض می کنم.

تمام ایران یکپارچه، داغدار حادثه‌ بندر شد/ جوانان رشید و برومند این مملکت نشان دادند که قلبشان برای آرامش و آبادی ایران می‌تپد

وی ادامه داد: مجدداً به خانواده‌های داغ‌ دیده‌ی حادثه‌ دلخراش بندر شهید رجایی تسلیت می‌گویم. تمام ایران یکپارچه، داغدار حادثه‌ بندر شد و جوانان رشید و برومند این مملکت نشان دادند که قلبشان برای آرامش و آبادی ایران می‌تپد کادر درمان حتی در بخش غیر دولتی به سمت مراکز درمانی شتافتند؛ مراکز انتقال خون مملو از جوانان شد؛ آتش نشانان، نیروهای هلال احمر و عموم نیروهای امدادی و خلبانان هواپیماهای اطفاء حریق سپاه و ارتش جان خود را کف دست گرفتند و نقشی بی‌بدیل در مدیریت بحران ایفا نمودند.

رئیس قوه مقننه افزود: مسئولان ارشد کشور با دستور ریاست محترم جمهور از اولین ساعات حادثه در میدان حاضر شدند و همچنین دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و قضایی و نمایندگان ویژه چهار کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز همانگونه که رهبر معظم انقلاب در پیام خود امر کردند از اولین ساعات حادثه  به صورت میدانی در حال بررسی دقیق و موشکافانه برای کشف هرگونه سهل ‌انگاری یا تعمد در این واقعه هستند و گزارش آن را به مردم عزیز ارائه خواهند کرد.

هیچ واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد

آقای قالیباف عنوان کرد: هیچ واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد. پیوند این مردم با یکدیگر و با ایران عزیز، تاریخی و از عمق جان است؛ دشمنان ما همچون گذشته آرزوی درهم شکستن این پیوندها و بر هم زدن امنیت و آرامش ایران عزیزتر از جان را  به گور خواهند برد.

وی گفت: نخست وزیر جنایتکار رژیم آپارتاید صهیونیستی باری دیگر برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود، راه گزافه‌گویی را برگزیده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است. بیچاره‌ای که از ترس بازداشت شدن، مسیر سفرهای هوایی خود را هر روز تغییر می‌دهد و منفورترین جنایتکار تاریخ معاصر است، چهره‌ واقعی رژیم جلاد را پس از چند دهه  فریبکاری رسانه‌ای، در دنیا و به خصوص برای جوانان آمریکایی و اروپایی افشا کرده و افتخاری جز بمباران مدارس و بیمارستان‌ها ندارد و به هیچکدام از اهداف اعلامی خود در ابتدای جنگ نرسیده است و رژیم جعلی صهیونیستی را در ناامن ترین شرایطش قرار داده است.

این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: همه‌ این بحران‌های عمیق اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین المللی، این رژیم را به چنان ضعف عمیقی رسانده است که مجبور شده اند با دستاوردسازی و تهدید، لاف در غریبی بزنند. آن جنایتکار فاسد، در عمر منحوس سیاسی خود ثابت کرده است که هربار لاف محکمتری‌ بزند، درمیدان با شکست بزرگتری روبرو شده است.

وی افزود: کابوس حماس، او را متوهم تر از قبل کرده و ادعای بلعیدن استخوانی را دارد که از گلویش بزرگتر است. همه دریافته‌اند که او‌ به مثابه همان پادشاه عریان ضرب المثل‌هاست که کسی جدی‌اش نمی‌گیرد؛ قدرت‌ها فهمیده‌اند که او برای منافع شخصی خودش همه را قربانی خواهد کرد.

آقای قالیباف ادامه داد: او (نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی) تلاش می‌کند تا به خیال خود مذاکرات در جریان را بر هم زند و به نظر می‌رسد حنای او دیگر برای سیاستمداران جهان و حتی دوستان این رژیم رنگی ندارد. امروز همه فهمیده اند که حیات رژیم صهیونیستی در آدم کشی و جنایت است و صلح و ثبات و آرامش، آنها را مجنون و پریشان می‌سازد.

مواضع نتانیاهو را لفاظی کم ارزش برای تاثیر گذاری بر روند مذاکرات غیرمستقیم می دانیم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما این مواضع را صرفاً لفاظی کم ارزش  برای تاثیر گذاری بر روند مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا می دانیم و آن را جدی نمی گیریم اما نسبت به یک مسأله تردید نداریم که اگر روزی حتی درصدی از این لفاظی‌ها هم جنبه‌ عملی پیدا کند، رژیم صهیونی بدون اجازه‌ آمریکا دست به هیچ ماجراجویی و حماقتی نمی زند. بنابراین برای اینکه دشمن دچار خطای محاسباتی نشود روشن اعلام می کنیم: مردم ایران فریب بازی قدیمی پلیس خوب و پلیس بد را نمی خورند و همانطور که قبلاً نیز تصریح کرده‌ایم هر تعرضی به کشور عزیزمان ایران، به معنی آتش زدن بشکه‌ باروت است که کل منطقه را منفجر خواهد کرد و همه‌ پایگاه های آمریکا در کشورهای منطقه را در معرض پاسخ ایران قرار خواهد داد، و این کشورها نیز هزینه‌ ماجراجویی رژیم صهیونسیتی را خواهند داد.

وی ادامه داد: دست ما برای به نهایت رساندن توان تهاجمی مان در وسیع ترین ابعاد کاملا باز است و دانش و اراده‌ آن همانطورکه دشمنان می‌دانند نزد ما موجود هست و خواهد بود.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: موثرترین اقدام برای پیش برد مذاکراتی که منافع ملت ایران را تامین کند، اداره‌ کشور و حل  مسایل مردم از طریق ظرفیت های عظیم داخلی و تقویت ارتباطات بین المللی با دیگر کشورهاست تا دشمن از باج‌خواهی از کشورمان ناامید شود و به تامین منافع ایران تن دهد.

دولت هرچه سریعتر اجرای کامل کالابرگ الکترونیک را  کلید بزند

آقای  قالیباف یادآور شد: به عنوان دو مصداق موثر، از دولت محترم می خواهیم هرچه سریعتر اجرای کامل و دائم کالابرگ الکترونیک و طرح‌های صرفه جویی برای حل ناترازی انرژی را  کلید بزند که باعث رضایت مردم نجیب و شریفمان خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)