• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۴۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
خوزستان » اجتماعی
خوزستان، پیشتاز پویش ملی ایران جان

معرفی ظرفیت‌های خوزستان در تمامی شبکه‌های صداوسیما

پویش ملی ایران جان – خوزستان ایران با هدف معرفی ظرفیت‌ها، فرهنگ و توانمندی‌های استان خوزستان از سوم تا نهم خردادماه در تمامی شبکه‌های صداوسیما به اجرا درمی‌آید.

معرفی ظرفیت‌های خوزستان در تمامی شبکه‌های صداوسیما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، این پویش برای نخستین‌بار با محوریت یک استان اجرا می‌شود و خوزستان به عنوان استان پیشگام در اجرای آن انتخاب شده است.

اجرای هفته های ایرانی برای تحقق شعار سال

علیرضا کیخا معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما نیز در این نشست با اشاره به اینکه افتخار ماست در این سرزمین مقدس و ارزشمند حضور پیدا کنیم گفت : طرح ایران جان بر اساس یک مسئله شکل گرفت و دغدغه پدید آمد زیرا ما به مردم ایران آنگونه که باید ظرفیت استان ها را معرفی نکرده ایم.

وی با تاکید بر ضرورت معرفی و شناساندن ظرفیت ها و زیبایی‌های مختلف کشورمان افزود : .در هفته‌های ایران قرار است یک هفته آنتن شبکه‌های سراسری ،به خوزستان اختصاص یابد.

کیخا با اشاره به هدفگذاری برای تحقق شعار با اجرای طرح هفته های ایرانی گفت : در این طرح مسائل مربوط به خوزستان را در آنتن ملی پیگیری میکنیم تا رفع مشکلات را شاهد باشیم .

ظرفیت‌ها و چالش‌ها باید همزمان نشان داده شوند

سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه خوزستان پیشرو در توسعه کشور است و با تاکید بر لزوم نمایش همزمان ظرفیت‌ها و چالش‌های این استان گفت: ما می‌خواهیم ظرفیت‌های استان را به تصویر بکشیم و هم‌زمان کمبود‌ها را نیز مطرح کنیم. خوزستان ثروت‌های خود را در اختیار توسعه کشور قرار داده و این موضوع در راستای منافع ملی است و باید استمرار یابد.

موالی‌زاده افزود: نگاه ما در این مسیر، هم ملی است و هم محلی. ظرفیت‌های خوزستان در تولید نفت، محصولات پتروشیمی و تأمین برخی نیاز‌های کشاورزی، این استان را به پیشران توسعه کشور تبدیل کرده است. سهم عمده خوزستان در رشد و آبادانی کشور باید به درستی دیده شود.

وی با اشاره به برخی چالش‌های استان گفت: در کنار داشته‌ها، باید مشکلات استان نیز مطرح شود تا زمینه برای جذب سرمایه‌گذار فراهم شود.

در سالی که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده است، باید خوزستان را بیش از پیش به مردم داخل و خارج از کشور معرفی کنیم.

موالی‌زاده اظهار کرد: زمانی که از آلودگی هوا، خاک، آب و مشکل اشتغال صحبت می‌کنیم، هدف ما بیان ضرورت اشتغال‌زایی و بومی‌گزینی در استان است. این مسائل باید با هوشمندی مطرح شوند تا دشمنان نتوانند از آن سوءاستفاده کنند. همچنین لازم است مسئولان در کنار مردم باشند، به سخنانشان گوش دهند و مشکلات را از زبان خودشان بشنوند.

استاندار خوزستان در ادامه افزود: در هفته‌های فرهنگی، ده‌ها برنامه می‌تواند برگزار شود؛ از معرفی مفاخر استان گرفته تا ظرفیت‌های گردشگری که شایسته توجه هستند. این فرصت، بستری مناسب برای آشنایی مردم کشور با توانمندی‌ها و مشکلات خوزستان است.

وی در پایان تأکید کرد: یکی از شاخص‌های سنجش عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، میزان همکاری آنها در برنامه‌های هفته‌های فرهنگی ایرانی است.

ظرفیت های بالای خوزستان در تولید و پخش محتوا

به گفته داریوش دبیقی، مدیرکل صداوسیمای مرکز خوزستان، در این هفته ویژه، تمامی شبکه‌های سراسری، استانی، برون‌مرزی، صدا و شبکه خبر برنامه‌هایی متناسب با مأموریت خود را درباره خوزستان پخش خواهند کرد.

دبیقی انتخاب خوزستان به عنوان استان نخست این پویش را نتیجه ظرفیت‌های ویژه استان و توانمندی‌های صداوسیمای خوزستان در تولید و پخش محتوا دانست.

او اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی در شورای معاونین سازمان صداوسیما به تصویب رسیده و برای هر شبکه متناسب با مأموریت آن طراحی شده است.

مدیرکل صداوسیمای خوزستان همچنین با اشاره به رویکرد‌های جدید سازمان صداوسیما گفت: در دوره تحولی رسانه ملی، دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری دنبال می‌شود.

وی گفت با تأکید رئیس سازمان، شبکه‌های استانی نقش پررنگ‌تری در شبکه‌های سراسری یافته‌اند و با راه‌اندازی استودیوی ایران ما، سهم استان‌ها به ۱۲ ساعت برنامه‌سازی روزانه افزایش یافته است.

دبیقی نقش معاونت سیما به ریاست دکتر کیخا را در توسعه این طرح مهم دانست و افزود: پویش ایران جان گامی جدید در راستای معرفی استان‌هاست.

وی در پایان اعلام کرد در طول این هفته، شهرستان‌های مختلف خوزستان نیز بر اساس رویداد‌ها و ظرفیت‌هایشان معرفی خواهند شد.

گفتنی است پویش ایران جان – خوزستان ایران پیش از این در دومین همایش استانداران کشور از سوی رئیس سازمان صداوسیما معرفی و با استقبال مواجه شده بود.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)