• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۷۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
مخبر:

سپاه یاور دولت و حل‌کننده مسائل کشور است

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با قدردانی از جایگاه سپاه پاسداران، این نهاد را «یار و یاور دولت» و «عاملی برای دلگرمی نظام و مردم» توصیف کرد و افزود: سپاه فقط یک نهاد دفاعی و امنیتی نیست، بلکه یک تشکیلات منسجم و کارآمد برای حل مسائل کشور در عرصه‌های مختلف است.

*** مخبر: سپاه یار و یاور دولت و حل‌کننده مسائل کشور است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری و معاون اول دولت مردمی، در همایش بصیرتی - سیاسی با موضوع «دولت سیزدهم؛ چالش‌ها و دستاوردها» در ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور یافت و بر نقش کلیدی سپاه در همراهی با دولت و حل مسائل کشور تأکید کرد و با اشاره به سیره و اندیشه‌های شهید رئیسی، آرمان‌های انقلاب اسلامی را محور اصلی اقدامات دولت مردمی و شهید جمهور برشمرد.  

در این مراسم که صبح امروز (دوشنبه) با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه، سردار فدوی جانشین فرماندهی و حضور فرماندهان، افسران و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر کشور به صورت حضوری و ویدئوکنفرانس برگزار شد، محمد مخبر، عملکرد دولت سیزدهم، ویژگی های شخصیتی شهید رئیسی و شهدای خدمت و نیز نکاتی در خصوص مقطع ۷۰ روز پس از شهادت ایشان را تشریح کرد.  

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری  با قدردانی از جایگاه سپاه پاسداران، این نهاد را «یار و یاور دولت» و «عاملی برای دلگرمی نظام و مردم» توصیف کرد و افزود: سپاه فقط یک نهاد دفاعی و امنیتی نیست، بلکه یک تشکیلات منسجم و کارآمد برای حل مسائل کشور در عرصه‌های مختلف است.  

معاون اول دولت سیزدهم و سرپرست سابق ریاست جمهوری با اشاره به همکاری‌های نزدیک سپاه با دولت ها‌ تاکید کرد: شهید رئیسی بارها به من گفت که همه ظرفیت‌های سپاه در خدمت پیشرفت کشور است و این امر مایه دلگرمی من است.  

مشاور و دستیار رهبری با اشاره به ویژگی‌های ممتاز شهید رئیسی در مدیریت کشور، وی را «جامع‌نگر و کلان‌نگر» توصیف کرد و گفت: ایشان با چهارچوبی روشن و آرمان‌های انقلاب اسلامی که ملکه ذهنش بود، هیچ‌گاه در مواجهه با چالش‌ها ناامید و مأیوس نشد و کشور را معطل هیچ امری جز کار و تلاش نگذاشت و در عین تمرکز بر گسترش روابط سیاسی با شرق و غرب جهان، امور جاری کشور را به مذاکرات به صورت صد درصدی مرتبط نساخت.

معاون اول دولت مردمی همچنین با اشاره به تأکید شهید رئیسی بر تلفیق عدالت و توسعه گفت: شهید رئیسی به‌درستی ظرفیت‌های عدالت و حکمرانی خوب را شناخته بود و با نگاهی متوازن، تعارض ظاهری بین عدالت و توسعه را مدیریت می‌کرد و آنرا به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد. ایشان نمونه‌ای از یک مدیر تراز انقلاب با حکمرانی عدالت‌محور بودند.

محمد مخبر افزود: شهید رئیسی با حکمرانی عدالت‌محور خود نشان داد که می‌توان همزمان به پیشرفت کشور و رفع محرومیت‌ها اندیشید و به یقین اگر امروز در میان ما بود ثمره زحماتش قطعا برای آحاد مردم ملموس تر می شد.

آقای مخبر در ادامه به برخی از دستاوردهای دولت سیزدهم اشاره کرد و با بیان اینکه «شهید رئیسی به وعده‌های خود پایبند بود»، گفت: دولت مردمی و شخص شهید جمهور با الهام از سیره امام راحل و مسیر روشن رهبری معظم انقلاب، پروژه های کلان ملی را با محتوایی غنی و آینده‌نگر پیش می‌برد و رصد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در دستور کار وی قرار داشت و بدون نگاه علمی و آینده پژوهانه هیچ گامی را برنداشت.

سرپرست سابق ریاست جمهوری همچنین با بیان ویژگی ها و شایستگی های هر یک از شهدای خدمت از جمله آیت الله آل هاشم، شهید مالک رحمتی، سردار موسوی و نیز خلبانان و کادر پرواز، با اشاره به نکاتی از اقدامات و پیگیری های وزیر امور خارجه دولت مردمی، از شهید حسین امیرعبداللهیان به عنوان «وزیر خارجه تراز انقلاب» یاد کرد و گفت: عضویت در شانگهای، بریکس و محکومیت‌های مکرر صهیونیست‌ها در روزهای نخست تهاجم وحشیانه شان به غزه از جمله اقدامات آشکار شهید امیر عبداللهیان بود که بخش پیدای این مجاهدت هاست و از او صدها اقدام کمتر گفته و شنیده شده باقی مانده است.  

آقای مخبر در پایان این همایش به سوالات حاضران درباره فرصت ها و چالش های دولت سیزدهم پاسخ داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)