• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۴۷۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
سیاسی » عمومی
سیدحسن خمینی:

دنیاگریزی به معنای حضور در میانه میدان جهاد و شهادت است

تولیت آستان امام خمینی (ره) گفت: عرفان نیازمند زهد به معنای دنیاگریزی است و این دنیاگریزی نیز به معنای میانه میدان جهاد و شهادت بودن است.

دنیاگریزی به معنای حضور در میانه میدان جهاد و شهادت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آرمان‌های امام خمینی (ره) که صبح امروز (چهارشنبه، ۷ خرداد ماه ۱۴۰۴) و در آستانه سالگرد رحلت ایشان در این مرقد مطهر برگزار شد، ضمن تبریک به آقای قالیباف برای انتخاب مجدد به عنوان ریاست مجلس، گفت: آیه‌ای در قرآن با این مضمون مکررا آمده که کسی نمی‌تواند قبل از اذن خداوند از دنیا برود. خداوند متعال می‌فرماید اگر کسی به دنبال کشت آخرت است ما آن را برکت می‌دهیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی با بیان اینکه کاری که برای خداوند نباشد، اجری ندارد که امری کاملا عقلایی است، گفت: خداوند می‌فرماید اگر نیمی از کار را برای من می‌کنید و نیمی برای مردم، آن را به حساب نمی‌آوریم. همچنین خداوند می‌فرماید اگر کسی ثواب کار خود را در دنیا می‌خواهد به او می‌دهیم.
 
وی در ادامه به روایتی از فخر رازی از امامان بزرگ اهل تسنن اشاره کرد و یادآور شد: این روایت می‌گوید هر کس در حالی بمیرد که حبّ محمد (ص) و آل محمد (ص) را داشته باشد، شهید از دنیا رفته است و هر کس بغض محمد (ص) و آل محمد (ص) را داشته باشد، در آن دنیا مغضوب بوده و باید از امید خداوند مأیوس باشد.
 
تولیت مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به روایتی از فیض کاشانی عنوان کرد: عمل به نیت است و پاداش و جزا را به نیت افراد می‌دهند.
 
حجت الاسلام حسن خمینی با بیان اینکه هجرت امام خمینی (ره) مظهر هجرت در راه خدا و رسول اوست، اظهار کرد: ما باید از خود بپرسیم آیا تاکنون سراغ افرادی رفته‌ایم که برای این انقلاب از جان خود گذشته‌اند؟ عرفان نیازمند زهد به معنای دنیاگریزی است و این دنیاگریزی نیز به معنای میانه میدان جهاد و شهادت بودن است. اجر شخصی که در خلوت خود نیایش کند هیچگاه قابل مقایسه با جوانی نیست که در میانه میدان بوده و جان خود را فدا کرده است.
 
نوه امام راحل (ره) با انتقاد از برخی افراد که می‌گویند روحانیون و دین‌داران نباید وارد عرصه سیاست شوند، گفت: اگر دین‌داری مشکلات مردم را ببیند، اما برای آنها به میدان نیاید دین‌داری نیست. کار کردن برای خدا، زهد ورزیدن و به میانه میدان آمدن نشانه عارف واقعی است.
 
وی در ادامه گم کردن واقعیات در دل‌ها را از جمله مشکلاتی دانست که گرفتار آن شده‌ایم و گفت: اگر کسی با گرایش دیگری ابتکاری دارد و اقدام خوبی دارد باید اجازه داد تا کار خود را انجام دهد؛ البته اگر کار او اشتباه بود می‌توان به او گوشزد کرد.
 
تولیت مرقد مطهر امام خمینی (ره) همچنین با بیان اینکه ما همچنان داغدار شهید سیدحسن نصرالله و سایر شهدای مقاومت هستیم که به یک غمزه ره صدساله رفتند، اظهار کرد: امروز شاهد وضعیت وحشتناکی در غزه هستیم. مشخص نیست بدهکاری این دنیا به صهیونیست‌ها چیست که اینگونه رفتار می‌کنند. به عهد و وفای آنها هیچ امیدی نیست و صرفا با قدرت اسلام و قدرت دل هایمان می‌توانیم در برابر آنها ایستادگی کنیم.
اطلاعات خبر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)