• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۴۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
شلیک به قلب سلامت؛

حمله به سومین بیمارستان در یک هفته

رژیم صهیونی برای بار دیگر به تجاوزات خود علیه مراکز درمانی ادامه داد و تلاش کرد با این حملات کور روحیه کادر درمان را آسیب بزند، اما کادر درمان با قوت در میدان ایستاده است.

حمله به سومین بیمارستان در یک هفته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  تهران، ۳۰ خرداد ۱۴۰۳؛ ساعت ۴۵ دقیقه بامداد، صدای وحشتناک انفجار در پایتخت، در میان سکوت شب طنین‌انداز شد.

آنطور که حسین کرمانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفته است؛ این سومین بیمارستانی است که تحت حملات رژیم غاصب قرار گرفته است. همچنین تا کنون ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت نیز مورد تهاجم قرار گرفته‌اند و تنها در عرض یک هفته شاهد بیش از ۶ مورد زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی توسط مدعیان رزیم اشغالگر قدس هستیم.

این بار صدای موشک‌ها تنها به یک آژیر خطر تبدیل نشد؛ این صدا، دل‌هایی را لرزاند که به زحمت توانسته بودند نفس بکشند. این صدا، سکوت شب را در هم شکست و حقیقتی تلخ را برای ایرانیان آشکار کرد. رژیم صهیونیستی دیگر مرزهای جنایت را در نوردیده؛ هدفش بیمارستان‌های تهران است.

حمله به بیمارستان کودکان

بیمارستان کودکان که یکی از اهداف رژیم نامشروع بوده است با ۲۶۶ تخت و تجهیزات پیشرفته، به عنوان یکی از بیمارستان‌های برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، هر روز در خدمت کودکانی بود که برای درمان به آن مراجعه می‌کردند. اما اکنون، این مرکز درمانی، هدفی شد برای یکی از وحشیانه‌ترین حملات هوایی در تاریخ تهران. هدف قرار دادن بیمارستانی که محلی برای نجات جان کودکان و نوزادان بی‌گناه بود، نه تنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی، بلکه نشان‌دهنده ماهیت ضد انسانی رژیم صهیونیستی است.

در ساعات اولیه صبح، زمانی که هنوز بسیاری از مردم تهران در خواب بودند، پرتابه‌ای به بیمارستان کودکان حکیم اصابت کرد. دیوار بیمارستان شکست. این حمله ترس و وحشت را در دل کادر درمان، پرستاران، پزشکان و خانواده‌هایی که کودکانشان در حال درمان بودند، انداخت.

با این حال، کادر درمان بیمارستان، که همیشه در خطوط مقدم خدمت به مردم بوده‌اند، هیچ‌گاه از پای ننشستند. آنها همچنان ایستادند، با تمام وجود و حتی در دل خطر، تا به بیماران خود خدمات‌رسانی کنند. خوشبختانه بیمارستان کودکان حکیم آسیبی جدی ندید و آسیب به ساختمان و تجهیزات وارد نشد. اما این تنها یک روی سکه بود.

 

شهادت کادر درمان و امدادگران

متأسفانه، در این حملات، نه تنها کودکان، بلکه نیروهای درمانی نیز قربانی شدند. سخنگوی وزارت بهداشت، با اعلام این خبر تلخ اظهار داشت که دو نفر از کادر درمان بیمارستان در حین خدمت به شهداء پیوستند و تعدادی دیگر نیز مجروح شدند. همچنین، در حالی که تیم‌های امدادی وزارت بهداشت در محل حادثه برای نجات جان مجروحان و درمان مصدومان حضور داشتند، سه نفر از امدادگران هلال احمر در راه خدمت به مردم شهید شدند. این تراژدی نه تنها ضربه‌ای به سیستم درمانی کشور وارد کرد، بلکه تأکیدی دوباره بر بی‌رحمی و وحشی‌گری رژیم صهیونیستی بود که در حملات خود هیچ‌گونه قید و بندی را رعایت نمی‌کند.

یک جنایت آشکار علیه انسانیت

رژیم صهیونیستی در حالی که همیشه ادعا می‌کند که مراکز درمانی و غیرنظامی را هدف قرار نمی‌دهد، بار دیگر این ادعاها را با عمل نقض کرده است. هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نه تنها با قوانین بین‌المللی مغایر است، بلکه نقض حقوق بشر در بدترین شکل ممکن محسوب می‌شود. رژیم اسرائیل که خود را در برابر افکار عمومی جهانیان در حال تبرئه می‌دید، این بار در برابر شاهدان زنده، هیچ‌گونه توجیهی نداشت.

روز گذشته نیز در در جنایتی آشکار پرتابه‌های رژیم سفاک صهیونیستی به مرکز جامع سلامت شهر میانراهان در بخش دینور حمله کرد. بر اثر این تجاوز به این مرکز درمانی آسیب‌های جدی وارد شد و متاسفانه این مرکز تا اطلاع ثانوی قابل استفاده نیست. با آسیب‌های وارده یک دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی این مرکز نیز از مدار خدمت خارج شد و این اقدام بار دیگر جنایات وحوش صهیونیستی را نمایان کرد.

پیامی برای جهانیان

در شرایطی که جامعه جهانی به دلیل منافع سیاسی و اقتصادی خود اغلب از بازخواست رژیم صهیونیستی امتناع کرده است، این حملات باید زنگ خطری باشد. سکوت نهادهای بین‌المللی در برابر چنین فجایعی، مایه شرم بشریت است. اگرچه بسیاری از نهادهای حقوق بشری در برابر این جنایات چشم خود را بسته‌اند، مردم ایران، همچنان با اتحاد و همبستگی، به ایستادگی خود ادامه خواهند داد.

ایران زخمی شد، اما تسلیم نشد

حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تنها یک جنایت نظامی نیست؛ این یک اعلان جنگ علیه بشریت است. اما در میان همه این دردها و رنج‌ها، ایرانیان ثابت کرده‌اند که با وجود تمام تهدیدها، همچنان به زندگی، به امید، به همبستگی اعتقاد دارند. بیمارستان‌ها هنوز در خدمت مردم هستند،و ایران همچنان به راه خود ادامه می‌دهد.

در نهایت، رژیم صهیونیستی می‌تواند هرچقدر که بخواهد تلاش کند تا ایران را به زانو درآورد، اما همیشه حقیقت و اتحاد مردم به پیروزی خواهد رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خدا ریششونو خشک کنه
حمله به بیمارستان ها خلاف قوانین جهانی هست..ای کاش اسراییل با محدودیت جهانی مواجه شه
نظر شما
آخرین اخبار
سبحانی، قهرمان اسکی روی آب آسیا شد
علی لاریجانی: تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
عاشورا مکتبی زنده در دل تاریخ و عاشوراییان تا ابد دلداده و رهرو این مکتب
مختومه شدن ۸۰۰ هزار پرونده قاچاق و گران‌فروشی در کشور
افین زیرکوه معطر به یاد و نام شهید اقتدار ملی
تفاهم‌نامه هاکی روی یخ ایران و روسیه پایه‌گذار همکاری‌های گسترده است
ایران ستیزی به رسم ایران اینترنشنال
۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد
برگزاری اجتماع بزرگ مردم اصفهان در عصر عاشورا
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
تکمیل زیرساخت‌ها برای تسهیل در تردد زوار اربعین
خاموش شدن آتش در نیزار‌های حاشیه راه آهن در بندر امام خمینی
ایستادگی تا پای جان برای وطن
خبر‌های ورزشی هشتم تیر ماه در سمنان
اعلام زمان آغاز تمرینات پرسپولیس
تکمیل محور دهلران- اندیمشک تا دوماه آینده
بدرقه باشکوه شهید حامد شیخی یگانه در سلسله لرستان
انتخاب سرمربیان تیم‌های نوجوانان، جوانان، امید و بانوان ملوان
تقلای بی سابقه ترامپ برای توقف محاکمه نتانیاهو
پیام مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در سالگرد حمله شیمیایی به سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان جدید آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این هم با قدرت پیش می‌رویم
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۷ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
سرلشکر پاکپور: در دفاع از کشور لحظه‌ای تردید نخواهیم کرد  (۱ نظر)
گزارش وزارت اطلاعات از مصافی بی‌امان با استکبار و صهیونیزم  (۱ نظر)
برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت  (۱ نظر)
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است  (۱ نظر)
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی  (۱ نظر)
۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند  (۱ نظر)