• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

اجرای کیلومتر اول کمربندی ۳ دهدشت

نشست هم‌اندیشی برای اجرای کمربندی ۳ دهدشت با حضور اعضای شورای تأمین، شهردار و شورای شهر و مالکان برگزار شد.

اجرای کیلومتر اول کمربندی ۳ دهدشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، شهردار دهدشت در این نشست ضمن تبیین اهمیت اجرای کمربندی ۳ به دغدغه شهروندان برای تسریع در اجرای آن اشاره و اظهار کرد: حداقل ۵۰۰ تماس پیگیر موضوع بودند؛ مهمترین دغدغه و مطالبه شهروندان اجرای این کمربندی است.
خسرو دیدار با بیان اینکه جلسات متعددی در دهه‌های گذشته انجام گرفت، اما بنا به دلایلی لاینحل ماند، ادامه داد: در نشستی که با حضور معاون عمرانی استاندار برگزار شده بود این اختیار به شهرداری داده شد که با تعامل مالکان ۷۰ متر کمربندی سبز را به مسکونی و تجاری تغییر کاربری دهد، اجازه نمی‌دهیم حق مالکان پایمال شود.
وی با اشاره به اینکه شهر دهدشت در بن بست قرار دارد، گفت: مشکلات متعدد از جمله گرانی زمین و مسکن و اجاره به وجود آمده است که انتظار داریم مالکان همراهی داشته باشند.
دیدار علت این مشکلات را عمل نکردن به وعده‌ها عنوان کرد و یادآور شد: ما وعده می‌دهیم از حق شما دفاع کنیم.
شهردار دهدشت با اشاره به اینکه با رایزنی برای توسعه شهر تلاش خواهیم کرد، گفت: از مالکان انتظار داریم که ۴۶ متر زمین در اختیار کمربندی قرار دهند تا این طرح اجرا شود.
وی با بیان اینکه بین ۸۰۰ تا یک کیلومتر از طول کمربندی معارض ندارد، افزود: ما در ابتدا بخش فاقد معارض را اجرا می‌کنیم امیدواریم طلسم با تعامل و حمایت شما شکسته شود.
دادستان کهگیلویه هم در تبیین ابعاد حقوقی موضوع لایحه قانونی نحوه خرید و تملک اراضی واقع در طرح‌های عمومی و عمرانی را متذکر شد و تصریح کرد: از منظر حقوقی موضوع کمربندی ۳ شهرداری با اراضی خط انتقال آب به حومه غربی دهدشت یا آب چهار شهر یا محور خط انتقال پتروشیمی تفاوت ندارد و همه اینها پروژه عمومی و عمرانی هستند.
سعید کریمی زاد ماده ۱،۳،۸و۹ را از جمله مواد قانونی در این زمینه برشمرد و افزود: همه مؤسسات و شهرداری‌ها برای اجرای طرح‌ها نیاز به ابنیه اشخاص حقیقی یا حقوقی داشته باشند باید توافق کنند در تمامی قوانین هیچ بن بستی وجود ندارد که اگر توافق حاصل نشد پروژه اجرا نشود.
وی از ماده واحده برای اراضی مورد نیاز شهرداری به عنوان اهمیت موضوع نام برد و تاکید کرد: به رغم انتقاد‌ها و ایراد‌هایی که از شورا و شهرداری داریم این جلسات برای تکریم مردم است و گرنه قانون می‌تواند آن را اجرا کند.
دادستان کهگیلویه گفت: چهار سال است موضوع کمربندی را در دوره مدیریت می‌خواهیم اجرا کنیم، اما شهرداری باید اراضی مورد نیاز را تملک کند.
وی ادامه داد: اگر پرداخت با توافق انجام نشد راه قانونی دارد و در این زمینه هیأت کارشناس رسمی تشکیل می‌شود و رأی آن قطعی و لازم الاجرا است.
کریمی‌زاد تصریح کرد: شهرداری در مرحله اول اخطار می‌دهد که مالکان همکاری داشته باشند در صورت استنکاف مالک از اخطار‌ها طی مکاتبه با دستگاه قضائی بررسی روال قانونی و تعیین کارشناسی صورت می‌گیرد.
وی با بیان اینکه کیلومتر اول از مجموع پنج کیلومتر کمربندی مشخص است، ادامه داد: شهرداری ظرف ۱۰ روز آینده جلسه با مالکان و معارضین برگزار کند و با همکاری شورای شهر بسته توافقی را آماده کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهید شادمانی از دل فرهنگ ایثار برخاست
قدمت ۲۰۰ ساله عزاداری شاخسی واخسی روستای ایوق سراب
زنجان، غرق در عطر محرم و عطر شهادت
راه اندازی نخستین خانه محیط زیست استان در اشنویه
ضرورت غربالگری نوزادان برای پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی
نصب ۴۶ هزار کنتور هوشمند برق در زنجان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
تداوم گرما در کردستان
دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی
بازدید استاندار لرستان از کارخانه خودروسازی مورد حمله رژیم صهیونی در بروجرد
پویش ایران همدل در چهارمحال و بختیاری
خرید تجهیزات پزشکی برای مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
شهید سپهبد سردار شادمانی مالک اشتر زمان بود
شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان در کشور
معرفی شهید شهریاری به نسل جوان، یک ضرورت فرهنگی است
تخلیه وبارگیری کالا در بندر شهید باهنر بندرعباس بدون وقفه
توصیه‌های زیست محیطی به هیئت‌های عزاداری خراسان جنوبی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان- ۸ تیر
عزاداری شب سوم ماه محرم در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این هم با قدرت پیش می‌رویم
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
پیام دنیامالی به تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی جهان
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۷۷ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۶ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)