• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۶۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۶
البرز » سیاسی

خواب تسلیم شدن ایران را با خود به گور می برند

خطیب نماز جمعه کرج گفت: خصومت ما هیچ وقت از بین نخواهد رفت، تعامل با آمریکا خسارت محض است، این مقابله حق و باطل است، او تسلیم شدن ما را میخواهد و این خواب را به گور خواهید برد.

خواب تسلیم شدن ایران را با خود به گور می برند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز، آیت الله حسینی همدانی در خطبه های امروز با توجه به فرارسیدن ماه محرم و تاثیر این ماه گفت: شکست ناپذیری قیام امام حسین(ع) قرن هاست که پابرجاست و راه رسیدن به مقصد است، سر این مطلب در خطبه حضرت زینب(س) وجود دارد که با امید به خدا در مقابل تمام یزید های زمانه ها میشود ایستاد.
او افزود: نشانه پیروزی امام حسین (ع) و پیروان او داشتن امید برای پیمودن راه درست برای رسیدن به مقصد است، از قیام امام حسین (ع)درس میگیرم تا چراغ راهی برای قیام امام عصر(عج) باشد.
امام جمعه کرج تصریح کرد: پیروان امام حسین (ع) زمان شناس هستند و درجا نمیزنند و منحرف نمیشوند، در طول تاریخ هم بسیار هستند کسانی که زمان شناسی درست نداشتند و منحرف شدند مثل مجاهدان بی بصیرتی که ضربه های سنگینی به دین خدا و راه او میزدند و میزنند.
خطیب نماز جمعه کرج به سخنان رهبری در مورد جنگ ایران و اسراییل پرداخت و گفت: باید به صحبت های رهبری با دقت توجه کرد و بفهمیم که در مسیر خدا حرکت میکنیم.
آیت الله حسینی همدانی در ادامه به هفته مبارزه با حقوق بشر آمریکایی اشاره کرد و گفت: در تیر ماه دهه ۶۰ آمریکا و دشمنان کشور و اسلام صدها جنایات مستقیم و غیر مستقیم بر علیه مردم ما انجام دادند.
امام جمعه کرج تصریح کرد: همه مردم آزاده دنیا هر زمان که بتوانند مثل ما آمریکا و اسراییل را لعن می‌کنند، همه مردم دنیا میدانند که این دو با شعار حقوق بشر تمام جنایت ها را انجام می‌دهند این ها مدام هم دم از دوستی میزنند اما ملت و مردم ما با هرگونه دوستی با آمریکا تا میتوانیم مخالفت میکنیم.
امام جمعه‌ کرج ادامه داد: از وقتی نهضت اسلامی از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ شروع شد، جنگ ما و آمریکا هم شروع شد و پس از انقلاب هم نزاع هویتی ما ادامه پیدا کرد، ارزش ها و آرمان های ایران اسلامی هیچ گاه نتوانست با آرمان های آمریکایی کنار بیاید در حال حاضر دعوای آمریکا با ما بر سر کشوری به نام ایران نیست، بلکه بر سر ارزش های ماست. اگر دیدین ایرانی انقلابی با آمریکا سازش کرد باید یا ما دست از انقلابی گری برداشته باشیم یا آنها دست از جنایات خود، و هیچ وقت امکان پذیر نیست هیچ وقت کنار آمدنی هم انجام نخواهد گرفت، خصومت ما هیچ وقت از بین نخواهد رفت، تعامل با آمریکا خسارت محض است، این مقابله حق و باطل است، بحث سر فردو و مسئله هسته ای نیست، او تسلیم شدن ما را میخواهد، مگر ملت ما تسلیم پذیر است، ایران تسلیم شدنی نیست و این خواب را به گور خواهید برد.
خطیب نماز جمعه کرج تصریح کرد: لازم است من اینجا از شما مردم که در این دفاع مقدس استقامت کردین تشکر میکنم، ما هم باید از خدا تشکر کنیم بابت رهبری حکیم و شجاع و داشتن مردم فهیم و به خاطر داشتن نیروهای نظامی شجاع و مصمم، از بسیج محلات و همه کسانی که کمک کردند .
آیت الله حسنی همدانی اضافه کرد: جنگ با اسراییل با محو او ادامه خواهد داشت ، منتظر میمانیم تا این وعده تحقق پیدا کند.
امام جمعه کرج گفت: دستگاه های امنیتی نیز باید به پاک سازی مجموعه ها از کسانی که معلوم الحال هستند بپردازند. 
وی گفت: امروز ما از دستگاه دیپلماسی میخواهیم که با ادبیات انقلابی و مقاومت گفتگو کند تا دشمن از هر حرفی سواستفاده نکند، هر کسی در هر جایگاهی باید طوری صحبت کند که فقط در مسیر انقلابی گری باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ابرناکی و وزش باد در لرستان
قدردانی رئیس کل دادگستری استان از تلاش صداوسیما در انعکاس برنامه‌های جنگ۱۲ روزه
کتاب زندگی و میراث فکری رهبر انقلاب منتشر شد
آخرین وضعیت آسیب دیدگی احسان دانش‌دوست
دبیرکل حزب الله: پشتیبانی از غزه وظیفه اخلاقی و اصولی ماست
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۸ تیر ۱۴۰۴
نتایج روز چهارم هفته دوم والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ برنامه پنجمین روز
ادای احترام کارکنان دستگاه قضایی آذربایجان شرقی به شهدا
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
پیاتزا: فردا بازی دشوار دیگری در پیش داریم
مهار آتش‌سوزی ۹ واحد مسکونی در لیلاشهر لنگرود
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ معرفی بازیکنان ایران در بازی پایانی هفته دوم
ملت ایران با وحدت نقشه های دشمنان را خنثی کردند
قم فردا تعطیل شد
وینیارسکی: نمایش تهاجمی‌ تیم ایران واقعاً سطح بالایی داشت
بازار الشتر زیر ذره بین نظارت بازرسان
پویش مهرنامه در جامعه بازاریان کیش
اسفندیار امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار با آلمان
علی آبادی: نیروگاه گازی خرم آباد وارد مدار شد
تداوم وزش باد و افزایش دما در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
پیام دنیامالی به تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی جهان
نتایج سومین روز هفته دوم لیگ والیبال ملت‌ها ۲۰۲۵
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۷۰ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۶ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)