پخش زنده
امروز: -
پیشبینی میشود بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از باغهای آذربایجانغربی برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد؛ سرپرست سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغهای استان برداشت و روانه بازار شود.
علی دیانتی، با بیان اینکه ارقام بومی عسگرآباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه از جمله ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی است، افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در آذربایجانغربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد هم در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار مورد استفاده قرار میگیرد.
دیانتی، با اشاره به اینکه بخش عمدهای از این محصول در باغهای شهرهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهیندژ تولید میشود، اظهارکرد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۵ هزار تُن زردآلو، بیش از نیمی از تولید کل استان را به خود اختصاص داده و به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
وی گفت: بخشی از محصول زردآلو نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک و استفاده نکردن از کودها و سموم شیمیایی، از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.