پخش زنده
امروز: -
کمیسیونر کودکان در انگلیس گزارش داد اکنون فقر کودکان در این کشور، به دوران نویسندگی چارلز دیکنز بازگشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، فقر در دوران چارلز دیکنز، یعنی در قرن نوزدهم در انگلیس، به طور گستردهای در آثار او به تصویر کشیده شده است. دیکنز به عنوان نویسندهای که خود از طبقه متوسط بود، اما در کودکی با فقر دست و پنجه نرم کرده بود، به خوبی با مشکلات و رنجهای مردم فقیر آشنا بود و این مسائل را در رمانهای خود به تصویر میکشید.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، "ریچل ِسوزا" (Rachel de Souza)، کمیسیونر کودکان در انگلیس در گزارش جدید خود با عنوان " بحران محرومیت " هشدار داد محرومیت و فقر در این کشور، به وضعیتی عادی مبدل شده است و سطوحی از فقر کنونی در انگلیس، یادآور دوران بدبختی جامعه در دوران چارلز دیکنز است.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، کمیسیونر کودکان در انگلیس گزارش داده است جوانان این کشور از تجربیات نگرانکنندهای سخن میگویند مثلا از نداشتن آب کافی برای استحمام، موشهایی که از در و دیوارها بالا میروند و اتاقهای خواب نمناک و کپکزده خانه هایشان. وی هشدار میدهد تغییر محسوسی در نحوه نگاه کودکان و جوانان انگلیسی درباره زندگیشان دیده میشود، زیرا مسائلی که بهطور سنتی دغدغهای بزرگسالان تلقی میشد، اکنون بهشدت از سوی کودکان احساس میشود، گویی کودکان و نوجوانان انگلیسی، کودکی نمیکنند.
این روزنامه نوشت "ریچل ِسوزا" گزارش داده است کودکان انگلیسی، روایتهای دلخراشی از محرومیت میگویند مثلا از نداشتن چیزهایی که اکثر مردم آنها اساسی میدانند مثلا خانهای امن که کپکزده یا پر از موش نباشد، تختخوابی به اندازهای بزرگ که بتوان در آن دراز کشید، غذای حاوی گوشت، جایی برای اجرای تکالیف مدرسه، گرم بودن منزل، حریم خصوصی در حمام و امکان استحمام، توانایی دعوت دوستان به خانه و این که مجبور نباشند ساعتها در راه باشند تا به مدرسه برسند.
کمیسر کودکان پس از انتشار این گزارش گفت: در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان همچون انگلیس، دولتمردان باید شرمنده باشند که کودکان این کشور در حالی بزرگ میشوند که میدانند آیندهشان وابسته به شرایط مالیشان است. به نوشته ایندیپندنت، آوریل پارسال معلوم شد ۴.۵ میلیون کودک در انگلیس در فقر زندگی میکردند.