• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۳۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
فرمانده کل ارتش:

خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد

امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش در دیدار با خانواده شهید مدافع وطن، سرهنگ علیرضا بوستان‌افروز گفت: دشمن فکر‌های شومی برای ملت و نظام اسلامی در سر داشت که تمامی این افکار و نیات، با خون پاک و فداکاری شهدا خنثی و دشمن در راهبرد دچار شکست مفتضحانه‌ای شد.

 خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش به همراه حجت‌الاسلام و المسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و امیر سرتیپ «محمد یوسفی خوش‌قلب» معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش، با حضور در منزل شهید والامقام، سرهنگ «علیرضا بوستان‌افروز»، از رزمندگان شجاع نیروی پدافند هوایی ارتش، با خانواده گران‌قدر این شهید مدافع وطن، دیدار و از مقام شامخ شهدا تجلیل کرد.

 امیر سرلشکر حاتمی در این دیدار با اشاره به آیه ۱۶۹ سوره مبارکه آل‌عمران، اظهار کرد: باید به روح بلند شهید بوستان‌افروز و همه شهدای والامقام جمهوری اسلامی که برای همیشه تاریخ به درجه سرافرازی و سربلندی نائل آمدند، درود فرستاد؛ چرا که براساس وعده تخلف‌ناپذیر الهی، این شهیدان گران‌قدر نزد خداوند متعال زنده‌اند و روزی می‌خورند.

فرمانده کل ارتش افزود: پیروزی نظام اسلامی بر دشمن غاصب صهیونی، با حمایت تسلیحاتی، مالی و اطلاعاتی نظام سلطه، کار بسیار بزرگ ملت ایران بود و این پیروزی، مدیون ایثارگری، مجاهدت و تلاش‌های شهدای عزیزمان است.

امیر سرلشکر حاتمی در ادامه با اشاره به جان‌فشانی کارکنان وظیفه‌شناس نیروی پدافند هوایی تأکید کرد: در نبرد با دشمن صهیونی، نیروی پدافند هوایی ارتش مأموریت بزرگی را به سرانجام رساند و این مأموریت خطیر به دست مردانی انجام شد که به عشق ملت و انقلاب شان به صورت شبانه‌روزی، پای قبضه و دست به ماشه با چشمانی بیدار، به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

فرمانده کل ارتش، با بیان آن‌که شهدا با نثار جان خود، مانع از تحقق نیات شوم دشمن شدند، تصریح کرد: دشمن فکر‌های شومی برای کشور، ملت و نظام اسلامی در سر داشت که تمامی این افکار و نیات، با خون و تلاش شهدا خنثی شد و دشمن نتوانست به آن طرح‌ها وبرنامه‌های از پیش تعیین‌شده خود دست یابد و در راهبرد با شکست مفتضحانه‌ای رو‌به‌رو شد.

امیر سرلشکر حاتمی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا در کلام فرمانده معظم کل قوا، اظهار کرد: در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی بزرگداشت و زنده نگه داشتن یاد شهدا، کار بسیار باارزشی شمرده شده و کمتر از شهادت نیست و تکریم و تجلیل از خانواده معظم شهدا نیز، به منزله ادامه بخشی به راه و سیره شهدا است زیرا که سرافزاری و سربلندی کشور جز از طریق همت، غیرت و زحمت شهدا و صبر و بزرگواری خانواده شهدا، به دست نیامده است.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: امروز نیرو‌های مسلح و ارتش سرافرازمان در کنار آحاد مردم، حافظان راستین تمامیت ارضی و استقلال ایران اسلامی هستند. امیر سرلشکر حاتمی خاطر نشان کرد: از خداوند متعال می‌خواهیم که به نیرو‌های مسلح و مردم کشور، توفیق و قوت عنایت فرماید تا قدردان خون پاک و مطهر شهدای عزیزمان باشند. وی در پایان خاطر نشان کرد: شهادت در راه مقدس دفاع از نظام جمهوری اسلامی، تمامیت ارضی و استقلال کشور و بویژه در برابر رژیم جنایتکار و کودک کشی که در این دو سال اخیر، به انواع جنایت ها‌ی بشری در مقابل دیدگان جهانیان دست زده است، به واقع فلاح، رستگاری و پاداش الهی است.

سرهنگ شهید علیرضا بوستان‌افروز قهرمان ملی، افسر متخصص و شجاع پدافند هوایی ارتش و مربی برجسته جودوی کشور، در حمله ددمنشانه و جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی در تهران، به درجه رفیع شهادت نائل آمد و جان خود را در راه دفاع از امنیت و اقتدار ایران اسلامی فدا کرد. این شهید والامقام دانشجوی دوره فرماندهی و ستاد ارتش در «دافوس آجا» بود که در پی آغاز تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی، به‌طور داوطلبانه به یاری هم‌رزمان پدافندی خود شتافت؛ به نحوی که حتی شوق دیدن فرزندی که در راه داشت نیز مانع از انجام وظیفه‌اش در دفاع از وطن نشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار استان مرکزی
بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۲۷
مهلت عضویت رایگان کودکان و نوجوانان در مراکز کانون تا ۳۰ تیر
بیانیه سازمان حفاظت محیط‌زیست در روز جهانی مقابله با گرد و غبار
برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان
ورود بزرگترین نیروگاه بادی تولید برق کشور به بازار سرمایه کشور
دانشگاه امیرکبیر میزبان اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه کشور
هوای اصفهان همچنان در مدار آلودگی
تغییر زمان برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه
وزارت خارجه آمریکا بیش از ۱۳۰۰ کارمند خود را تعدیل کرد
تحویل یک بهله عقاب شکاری به محیط زیست دلفان
۲۱ تیر ماه، روز عفاف و حجاب
حکم اعدام قاتل دختر بچه بوکانی اجرا شد
بارورسازی ابر‌ها برای مقابله با آلودگی هوا
عناوین روزنامه های اصفهان شنبه بیست و یکم تیر ماه
تامین و توزیع ۳۷ هزار تن آرد در استان زنجان
تصفیه هوای آلوده با نانولوله‌های تیتانیومی
بورل: نمی‌خواهیم غزه به سربرنیتسای دیگری بدل شود
بیش از ۲۹ هزار داوطلب مازندرانی در تب و تاب نوبت دوم آزمون سراسری
جدول قطعی برق ۲۱ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
مرهم دولت بر زخم دانش‌بنیان‌ها
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)