• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
سیاسی » دولت
رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس شورای اروپا:

تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد

رئیس جمهور با اشاره به سابقه همکاری‌های گسترده و مبتنی بر اصول میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس در سال‌های گذشته گفت: ادامه این همکاری‌ها، مشروط به اصلاح رفتار‌های دوگانه در قبال پرونده هسته‌ای ایران است و تکرار هرگونه تجاوزی نیز، با پاسخی قاطع‌تر و پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد.

تکرار هرگونه تجاوز به کشورمان با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور کشورمان و آقای آنتونیو کوستا رئیس شورای اروپا، در تماسی تلفنی درباره آخرین تحولات بین‌المللی، به‌ویژه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ایران و نیز چشم‌انداز روابط میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا گفت‌و‌گو کردند.

رئیس جمهور در این تماس، ضمن تبیین مواضع اصولی دولت جمهوری اسلامی ایران در مسیر تعامل سازنده و گفت‌وگوی مؤثر با جهان، بر پایبندی تهران به صلح، ثبات و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه در دوره جدید تأکید کرد.

آقای پزشکیان با تشریح اقدامات جنایت‌بار رژیم صهیونیستی و نقش مخرب این رژیم در برهم زدن صلح و امنیت جهانی، تصریح کرد: کشور ما در شرایطی هدف تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفت که در مسیر گفت‌و‌گو و مذاکره قرار داشت و هنگامی که با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه شدند، ناگزیر به درخواست آتش‌بس شدند، بی‌تردید رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی و اجازه آمریکا توان انجام چنین اقدامی را نداشت.

رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به ابراز نگرانی رئیس شورای اروپا درباره توقف همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بر پایبندی جمهوری اسلامی ایران به اصول گفت‌و‌گو، دیپلماسی، احترام متقابل و چارچوب‌های حقوق بین‌الملل تأکید کرد و مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی را واکنشی به رفتار‌های جانبدارانه و غیرحرفه‌ای مدیرکل آژانس انرژی اتمی دانست.

آقای پزشکیان افزود: رعایت نشدن اصل بی‌طرفی در ارائه گزارش‌ها، چشم‌پوشی از حمله آشکار به تأسیسات هسته‌ای کشورمان و سکوت در برابر نقض قوانین بین‌المللی، از جمله مصادیقی است که جایگاه و اعتبار آژانس را با تردید مواجه می‌کند و منجر به تصویب چنین قانونی در مجلس شورای اسلامی شده است. طبعا یکی از انتظارات کشور‌ها در قبال عضویت در نهاد‌های بین‌المللی نظیر آژانس انرژی اتمی، بهره‌مندی متوازن از حمایت‌ها و مزایای عضویت در آنها است؛ در غیر این صورت، عضویت یا عدم عضویت در این نهادها، فاقد ارزش و توجیه خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های گسترده و مبتنی بر اصول میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس در سال‌های گذشته، تصریح کرد: ادامه این همکاری‌ها، مشروط به اصلاح رفتار‌های دوگانه در قبال پرونده هسته‌ای ایران است. تکرار هرگونه تجاوزی نیز، با پاسخی قاطع‌تر و پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد.

آقای پزشکیان ضمن قدردانی از تلاش‌های رئیس شورای اروپا در مسیر تقویت دیپلماسی و تعامل سازنده، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط و حل‌وفصل مسائل فیمابین با اتحادیه اروپا از طریق گفت‌و‌گو‌های سازنده و محترمانه تأکید کرد.

در این گفت‌وگوی تلفنی، آقای آنتونیو کوستا نیز با اشاره به تمایل اتحادیه اروپا به یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای حل مسائل موجود و گسترش همکاری با جمهوری اسلامی ایران، گفت: با جنابعالی کاملاً موافقم که سازمان‌های بین‌المللی باید از هرگونه استاندارد دوگانه اجتناب کنند. اتحادیه اروپا احترام عمیقی برای تاریخ، تمدن و فرهنگ ملت ایران قائل است و آمادگی کامل برای گفت‌و‌گو و همکاری دارد.

رئیس شورای اروپا همچنین با ابراز تسلیت صمیمانه شهادت جمعی از هموطنان ایرانی در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: اتحادیه اروپا همچنین نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل در غزه را محکوم می‌کند و بر لزوم توقف جنگ، ارسال کمک‌های بشردوستانه و حمایت مؤثر از مردم فلسطین تأکید دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اثبات خواص افزایش طول عمر و ضد پیری جوانه گندم
افزایش شمار شهدای همدانی در حملات رژیم صهیونیستی به ۵۴ نفر
وضعیت خطرناک تنفسی در هویزه
اعلام جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری
مصدومیت چهارتن در سانحه رانندگی محور پیرانشهر - نقده
باد و باران همرفتی تا سه‌شنبه ادامه دارد
مصدومیت ۹ تن در سانحه رانندگی در محور مهاباد به سردشت
فضای شهر، حال‌وهوای عاشورایی خود را حفظ کرده است
حضور شهید حسین جعفرنیا در مراسم عزاداری اباعبدالله (ع)
پیش‌بینی تولید ۷۶۳ تن سیب و گلابی در شهرستان بابل
بازدید و بررسی معاون رئیس جمهور از وضعیت مهاجران افغان در تربت جام
برآورد تولید ۷۴۸ تُن عدس در خراسان شمالی
محفل انس با قرآن به یاد شهدای اقتدار ملی
رتبه اول ایران در تولید قزل‌آلای آب شیرین
در خطر بودن سلامت شهروندان در صورت تداوم آتش‌سوزی هورالعظیم
جایزه سفیر دوستی چین درسال ۲۰۲۵ به ایران رسید
دستگیری جاعل عناوین دولتی در ماسال
ارائه بسته های تشویقی برای تقویت گردشگری در لرستان
نشست هم‌اندیشی توسعه شهرستان بافق
کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ صعود حدادی، الهی و علیزاده به نیمه نهایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)