• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۳۶۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

شرط اصلی تامین امنیت دریای خزر همکاری نیرو‌های مسلح حاشیه این دریاست

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش گفت: ایران در تامین امنیت دریایی در دریای خزر شبانه‌روز کوشا بوده و در این مسیر خواهان تعامل، هم‌افزایی و همکاری با تمام کشور‌های همسایه دریای خزر هستیم.

**** شرط اصلی تامین امنیت دریای خزر همکاری نیروهای مسلح حاشیه این دریاست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست توجیهی رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ دریای خزر (CASAREX2025)  با حضور امیر دریادار دوم حمیدرضا سعادت فرمانده ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) نداجا،کارکنان شناورهای شرکت کننده و ناظرینی از  کشورهای حاشیه دریای خزر به میزبانی منطقه چهارم دریایی امام رضا علیه السلام ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندر انزلی برگزار شد.

در این نشست، هماهنگی‌های لازم در راستای اجرای سناریوها، سازمان رزم، مراحل اجرا، پشتیبانی، مخابرات و ایمنی مورد بررسی قرار گرفت.

 امیر دریادار دوم حمیدرضا سعادت فرمانده ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) نیروی دریایی ارتش در نشست توجیهی رزمایش مرکب امداد و  نجات ۲۰۲۵ دریای خزر (CASAREX2025) گفت:  تاریخ ایران اسلامی مملو از دلیرمردی و رشادت‌های سربازان این مرز و بوم کهن در مقابل دشمنان خرد و کلان است؛ جدای از رشادت‌های نیاکان ما در ایران باستان و تاریخ کهن، در دوران معاصر رشادت‌های سربازان این کشور تا به امروز توانسته دست تعدی استکبار جهانی را از مرز و بوم و آب و خاک این کشور دور نگه دارد.

وی افزود: هشت سال دفاع جانانه ملت شریف ایران از سرزمین اسلامی که با اهداء خیل قابل توجه شهدا، جانبازان و ایثارگران همراه بوده و نقشه شوم دشمن بعثی که با حمایت همه جانبه ابرقدرت ها و استکبار جهانی همراه بود را باطل کرد، از مصادیق این دلاور مردی هاست.

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: رژیم جعلی صهیونی، دشمن اسلام، ملت‌ها و امت اسلامی به مدت ۱۲ روز با حمایت تمام عیار استکبار سعی کرد مجدداً خللی در امنیت این کشور ایجاد کند که این بار نیز به مدد حضرت باری‌تعالی و رشادت‌های نیروهای مسلح از اهداف شوم خود دور ماند. این موفقیت بزرگ حاصل نشد مگر با مجاهدت، ایثار و از خود گذشتگی همکاران سرافرازمان در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران.

وی اضافه کرد: همزمان که در حال اجرای این تمرین دریایی هستیم دو ناو گروه از نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال انجام وظیفه در اقیانوس هند و تامین امنیت دریانوردان هستند.

**** شرط اصلی تامین امنیت دریای خزر همکاری نیروهای مسلح حاشیه این دریاست

فرمانده منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با وجود اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه به توانمندی‌های خود، اتکا کرده و کار تعمیرات اساسی و نیمه اساسی شناورها و تجهیزات تا بومی‌سازی و ساخت انواع تجهیزات و  تسلیحات مختلف با هدف دفاع از منافع ملت ایران اسلامی را  انجام می‌دهد.

وی افزود: خداوند بزرگ را شاکریم که آنقدر در این راه پیشرفت حاصل شد که امروزه زیردریایی، ناوشکن، ناوچه موشک انداز، هواناو، پهپاد و انواع تجهیزات مورد نیازمان را خودمان طراحی کرده و می‌سازیم و در تلاش برای تامین امنیت دریایی کشور، دست در دست برادرانمان در نیروی دریایی سپاه و دریابانی فراجا نهاده و نه تنها امنیت پایدار را در تمامی آب های سرزمینی و فراسرزمینی برقرار کرده‌ایم، بلکه در اقصی نقاط جهان در حال دفاع از منافع ملی کشور عزیزمان هستیم.

امیر دریادار دوم سعادت با بیان اینکه توسعه دیپلماسی دریایی و همکاری با نیروی دریایی کشورهای دوست را همواره مد نظر قرار داده و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نبوده‌ایم،تاکید کرد: به عنوان یکی از اعضای فعال سمپوزیوم نیروهای دریایی اقیانوس هند، آیونز، ریاست مشترک دو کارگروه از سه کارگروه آن را عهده‌دار بوده و نشست‌های کارگروه امنیت دریایی آیونز را در گذشته در تهران برگزار کردیم و در تلاش برای ارتقا سطح امنیت جمعی در منطقه اقیانوس هند مرکز بین‌المللی همکاری‌های امنیتی دریایی را در سواحل مکران در شمال این اقیانوس راه‌اندازی کردیم.

وی ادامه داد: دید و بازدیدهای متقابل بندری، انجام رزمایش‌های مشترک و مرکب، تعاملات و تبادلات آموزشی و عملیاتی، مشارکت در اجلاس‌ها و نشست‌های مختلف دریایی و میزبانی و مشارکت در مسابقات نظامی از جمله فعالیت‌های نیروی دریایی در توسعه دیپلماسی و عمق بخشی به امتداد‌های راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.

**** شرط اصلی تامین امنیت دریای خزر همکاری نیروهای مسلح حاشیه این دریاست

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش گفت: با اعزام بیش از ۱۰۰ ناوگروه عملیاتی به دریاهای دور دست نه تنها تامین امنیت ناوگان تجاری کشور را برقرار کرده‌ایم بلکه به کشتی‌ها و شناورهای سایر کشورها در خطوط کشتیرانی بین المللی کمک رسانی کردیم.

وی اظهار کرد: در این تمرین و رزمایش مرکب نیز همه تلاش‌ها برای هماهنگی،  هم‌افزایی و همکاری هرچه بیشتر همه کشورهای ساحلی حوزه خزر که بزرگترین دریای بسته جهان و البته به عنوان دریای صلح و دوستی است انجام شده است.

فرمانده منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) بیان کرد: یک امنیت جامع و پایدار در دریای خزر میسر نمی‌شود مگر با ایجاد یک محیط امن ناشی از هم‌افزایی، همکاری و مساعدت بین نیروهای مسلح کشورهای حاشیه دریای خزر به عنوان تولیدکنندگان امر مهم امنیت.

امیر دریادار دوم سعادت تصریح کرد: در شرایط کنونی که کشورهای استعمارگر سعی در حضور در مناطق مختلف جهان به منظور غارت منابع کشورها دارند، ما با اتکا به خداوند متعال و سرلوحه قرار دادن تدابیر مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا(مدظله‌العالی) در تامین امنیت دریایی در دریای خزر شبانه‌روز کوشا بوده و در این مسیر خواهان تعامل، هم‌افزایی و همکاری با تمام کشورهای همسایه دریای خزر هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)