• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۰۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۴
خوزستان » اقتصادی

تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان

استاندار خوزستان از آماده‌سازی بستر‌های سفر هیئت دولت به این استان برای رفع موانع تولید و بازطراحی سازوکار‌های لازم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده در سی و پنجمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که روز شنبه ۱۷ آبان برگزار شد، با اشاره به برنامه‌ریزی برای سفر هیئت دولت به خوزستان، بر لزوم احصا و آسیب‌شناسی موانع تولید در استان تأکید کرد و خواستار ارائه طرح‌های دستگاه‌ها به معاونت اقتصادی استانداری برای تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی شد.

وی با بیان اینکه سفر هیئت دولت به خوزستان فرصت مغتنمی برای رفع موانع تولید است، افزود: این سفر تنها مربوط به پرداخت اعتبار نیست، بلکه باید سازوکار‌های لازم برای رفع موانع بازطراحی شود. استان خوزستان به لحاظ گستردگی جغرافیایی و تنوع مسائل اقتصادی، نیازمند توجه کارشناسانه ویژه‌ای است.

استاندار خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود به قانون عدم الزام سپردن وثیقه ملکی به بانک‌ها و دستگاه‌های دولتی اشاره کرد و ادامه داد: این قانون به منظور تسهیل سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال بیشتر در طرح‌های تولیدی و صادراتی تصویب شده و باید ملاک عمل قرار گیرد.

موالی‌زاده با اشاره به ضرورت تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی به واحد‌های تولیدی، اظهار داشت: سه ضلعی دستگاه‌های اجرایی، معاونت اقتصادی استانداری و بانک‌ها باید هماهنگی بیشتری برای پرداخت ۱۱.۵ همت تسهیلات داشته باشند. اگرچه سقف زمانی برای این کار دو سال در نظر گرفته شده، اما هرچه زودتر این کار انجام شود، از ارزش پول بیشتر می‌توانیم استفاده کنیم.

وی در ادامه به مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت: در سی و پنجمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، موضوعاتی از جمله مصوبه دادستانی کل کشور برای حمایت از مصوبات اجرانشده، رفع مشکلات پروانه‌های بهره‌برداری واحد‌های تولیدی منطقه آزاد، موضوعات مربوط به مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک، مساعدت به ۱۵۰ واحد مرغداری و پرورش قارچ، امهال بدهی ۷۵ واحد پرورش ماهی و میگو در خرمشهر و آبادان و کمک به شرکت پاکینه‌شوی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

استاندار خوزستان با اشاره به جزئیات مصوبات افزود: بحث سوخت برای واحد‌های تولیدی، امهال بدهی واحد‌های پرورش ماهی و میگو و تسریع در انجام انتخابات صنفی در شهرستان‌های خرمشهر و آبادان از دیگر موارد مصوب این جلسه بود.

موالی‌زاده در پایان با تأکید بر لزوم برگزاری جلسات ستاد تسهیل در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر، خاطرنشان کرد: هدف این ستاد کاهش مشکلات واحد‌های تولیدی و کمک به رونق هرچه بیشتر تولید در استان مطابق با سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و دولت است. امسال به فرمایش مقام معظم رهبری، سال سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده و ما در استان خوزستان تمام تلاش خود را برای تحقق این هدف به کار خواهیم بست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)