• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
آذربایجان شرقی » اجتماعی
استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت اجرای کامل نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان گفت: در حوزه مولدسازی دارایی‌ها و توسعه فضا‌های آموزشی باید حداکثر اهتمام صورت گیرد تا زمینه عدالت در دسترسی به آموزش و کیفیت تحصیلی فراهم شود.

مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،بهرام سرمست در شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی اظهار کرد: هدف اصلی نهضت توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت و عدالت در فضای آموزشی است و لازم است تمام دستگاه‌ها، خیرین و نهاد‌های محلی با نگاه آینده‌نگرانه برای تحقق این هدف تلاش کنند.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت موضوع مولدسازی در پیشبرد طرح‌های آموزش و پرورش گفت: در این زمینه باید حداکثر اهتمام به عمل آید، به ویژه در خصوص پروژه‌هایی که هنوز آغاز نشده‌اند. ضروری است این پروژه‌ها در اولویت قرار گیرند، به‌خصوص در کلانشهر تبریز که چند طرح مهم آموزشی در دست اقدام است.
 
سرمست با بیان اینکه افزایش تعداد پروژه‌ها در حوزه آموزش و پرورش می‌تواند یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران باشد افزود: افزایش پروژه‌ها اشکالی ندارد اما باید این روند بر اساس نیازسنجی دقیق انجام گیرد. بازسازی مدارس سنگی، کانکسی و ناایمن باید در کنار طرح‌های توسعه‌ای و با نگاه به آینده آموزشی هر منطقه انجام شود.
 
وی ضمن قدردانی از خیرین مدرسه ساز مردمی سازی نهضت مدرسه سازی را یکی از اولویت‌های اصلی استان عنوان کرد و گفت: مردمی سازی به معنای مشارکت عمومی در امر مدرسه سازی است یعنی به‌جای آنکه یک خیر صد مدرسه بسازد، باید صد نفر را برای ساخت یک مدرسه بسیج کنیم. این شاخص در ارزیابی عملکرد فرمانداران و روسای آموزش و پرورش مناطق لحاظ خواهد شد تا میزان مشارکت اجتماعی هر شهرستان در این نهضت مشخص شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت ایجاد پویش‌های مردمی در شهرستان‌ها افزود: تمام فرمانداران در شهرستان‌ها به صورت اختیار به پویش بساز به مدرسه ملحق شوند و هر شهرستان یک پروژه را به صورت نشاندار و با محوریت مردم راهبری کند. این اقدام می‌تواند الگویی برای تقویت حس مشارکت و همدلی در جامعه باشد.
 
وی با اشاره به پروژه‌های مهم آموزشی تبریز گفت: دبیرستان‌های ماندگار فردوسی و وحدت از پروژه‌های با اهمیت هستند و فرماندار تبریز در جلسه بعدی شورا گزارش دقیقی از روند پیشرفت آنها ارائه کند. همچنین لازم است از ظرفیت مولد سازی برای حمایت از پروژه‌های آموزش و پرورش تبریز به‌صورت ویژه استفاده شود.
 
سرمست بر لزوم تعیین تکلیف موضوع سه درصد عوارض شهرداری‌ها برای آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: آخرین نتایج مربوط به اجرای این مصوبه احصا و گزارش شود تا منابع قانونی آموزش و پرورش به طور کامل وصول گردد.
 
وی درباره تفاهم نامه امضا شده در دفتر رئیس جمهور نیز خاطرنشان کرد: بر اساس توافق انجام‌شده از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت مس سونگون و با فهرستی که سازمان نوسازی مدارس تهیه کرده است مبلغ ۱۸۵ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های مدرسه‌سازی در استان اختصاص می‌یابد.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از برنامه ریزی برای تهاتر مطالبات پیمانکاران آموزش و پرورش از محل طرح‌های مولدسازی خبر داد و افزود: با این اقدام می‌توان از پروژه‌های در حال اجرا حمایت کرد و روند تکمیل آنها را سرعت بخشید.
 
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تقدیر از دانش‌آموزان برتر کنکوری استان تاکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی لازم برای تقدیر از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور انجام شود و خانم دکتر اشراقی پیگیری هماهنگی این مراسم را برعهده بگیرند.
 
وی با اشاره به برنامه‌های پروژه مهر و بازگشایی مدارس افزود: گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد که امسال در مقایسه با سال گذشته توفیقات چشمگیری در آغاز سال تحصیلی و آماده‌سازی مدارس حاصل شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)