• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶
تهران » اقتصادی
در مرکز نمایشگاهی ایران مال گشایش یافت

نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران

سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه ایران علاوه بر معرفی تازه‌ترین محصولات و فناوری‌ها، با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و راه‌اندازی روستر ویلیج، فرصتی استثنایی برای یادگیری و شبکه‌سازی میان فعالان صنعت قهوه فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:با برگزاری سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه ایران در ایران‌مال، پایتخت این روزها میزبان علاقه‌مندان به فرهنگ قهوه است؛ جایی که برشته‌کاران، طراحان لته آرت و برندهای کوچک و بزرگ، دانه‌های خود را به نمایش گذاشته‌اند.
سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران با حضور معاون وزیر صمت، سفرای برخی از کشور‌ها در تهران، روسای انجمن‌ها مرتبط و فعالان این صنعت در مرکز نمایشگاهی مجموعه ایرانمال آغاز بکار کرد. نمایشگاهی که بر توسعه زنجیره ارزش قهوه، از واردات دانه سبز تا فرآوری و عرضه تمرکز دارد.
این رویداد بزرگ از امروز میزبان تولیدکنندگان، بازرگانان و برند‌های معتبر داخلی و خارجی است. رویدادی که نشانگر جایگاه رو‌به رشد ایران در صنعت قهوه منطقه محسوب می‌شود.
سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران از سوی انجمن قهوه ایران تا ۲۳ آبان ماه در فضائی بالغ بر ۱۰ هزار متر مربع و با حضور ده‌ها شرکت داخلی و خارجی در مرکز نمایشگاه بین المللی ایران مال برپا شده است.
یکی از بخش‌های جذاب و آموزشی در نمایشگاه قهوه کارگاه‌های تخصصی است که فرصتی استثنایی برای علاقه‌مندان، فعالان و حرفه‌ای‌های صنعت قهوه فراهم می‌آورد. این کارگاه‌ها با محوریت موضوعات متنوع و تخصصی طراحی شده‌اند و توسط مدرسان برجسته و مجرب این حوزه ارائه شده است.
این نمایشگاه در گروه‌ها و رشته‌های مختلف از جمله برشته کاری، ماشین آلات، واردکنندگان دانه سبز، تصفیه آب، آسیاب قهوه، تجهیزات دم آوری برگزار شده است.
در سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران مسابقات مختلفی برگزار خواهد شد، در این رویداد دوره روستور ولیج را خواهیم داشت و مسابقه طراحی لته آرات نیز برگزار می‌شود.
این رویداد، بستری منحصر‌به‌فرد برای معرفی تازه‌ترین محصولات و نوآوری‌ها، تبادل تجربه‌های حرفه‌ای و ایجاد همکاری‌های راهبردی در حوزه قهوه است. حضور برند‌های معتبر داخلی و بین‌المللی، تولیدکنندگان و بازرگانان برجسته، سرمایه‌گذاران و خریداران حرفه‌ای، نمایشگاه امسال را به فرصتی طلایی برای رشد، شبکه‌سازی و کشف فرصت‌های جدید تجاری تبدیل کرده است.
در سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران؛ تولیدکنندگان، فعاللان این صنعت، بازرگانان، صاحبان صنایع و ماشین آلات حضور دارند و نوین‌ترین تولیدات و خدمات خود را عرضه کرده‌اند.
برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، قهوه آموزشی و حضور هیئت هائی از شهر‌های مختلف را از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه است. در سومین دوره نمایشگاه قهوه ایران، رستر ویلج یا دهکده قهوه داریم که حدود ۳۰ برند کوچک حضور دارند تا محصول خود را با هدف توسعه کسب و کارشان، ارائه داده و گسترش دهند، این موضوع از جمله طرح‌های حمایتی انجمن قهوه ایران محسوب می‌شود.
طی سالیان اخیر مصرف قهوه کشور روند افزایشی قابل توجه داشته است. در سال ۹۸ حجم واردات دانه سبز قهوه به کشور ۸ هزار تن بود و این رقم در سال ۴۰۳ به ۵۰ هزار تن رسید و اگر در محدودیت واردات اعمال نمی‌شد این رقم به راحتی به ۷۰ هزار تن افزایش می‌یافت.
واردات دانه سبز می‌تواند ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد کند. از لحظه واردات دانه سبز تا تولید، بسته‌بندی، فروش خانگی یا عرضه در کافه‌ها و رستوران‌ها، زنجیره‌ای از فعالیت‌های اقتصادی شکل می‌گیرد که ارزش افزوده بالایی دارد. در کنار آن، صنایعی مانند حمل‌ونقل، بسته‌بندی و تولید لوازم جانبی نیز از این چرخه بهره‌مند می‌شوند.
سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران تا ۲۳ آبان ماه هر روز از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲۱ (شب) در مرکز نمایشگاه بین المللی ایران مال آماده بازدید علاقمندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)