• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۸۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
سیاسی » دولت

ضرورت تمرکز مدیریتی بر توسعه استان سیستان و بلوچستان

مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها، در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان، با تأکید بر ضرورت تمرکز مدیریتی بر توسعه این استان گفت: اگر مدیریت استان یک‌سال فقط بر سیستان و بلوچستان متمرکز شود، اتفاق بزرگی رقم خواهد خورد؛ بسیاری از ظرفیت‌های انسانی و اقتصادی این استان هنوز دیده نشده است.

نورالدین آهی: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بزرگی دارد که دیده نشده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها، در سفر به سیستان و بلوچستان و در دیدار با منصور بیجار استاندار این استان با اشاره به اهمیت نقش لجستیک در توسعه صادرات و اقتصاد ملی اظهار کرد: «در حوزه لجستیک و صادرات، مدل فکری که شما دنبال می‌کنید ارزشمند است. احساس کردم علاوه بر رویکرد مدیریتی، نگاه دقیق یک تاجر حرفه‌ای را نیز دارید.»

نورالدین آهی ادامه داد: «ما تاکنون به استان‌های مختلف سفر کرده‌ایم و با استانداران بسیاری دیدار داشته‌ایم. باید صریح بگویم هرجا تصمیم‌گیری درست شکل بگیرد، ما از فرصت‌ها نهایت استفاده را می‌کنیم. زمانی که شما بر این مدل تصمیم گرفتید، ما نشستیم، بحث کردیم و دیدیم که این شیوه، شیوه‌ای قابل اتکا و اثربخش است.»

مشاور رئیس‌جمهور افزود: «درخواستم این است که شما یک‌سال به هیچ موضوعی خارج از سیستان و بلوچستان فکر نکنید و تمام تمرکز خود را بر این استان بگذارید. رشد مردم سیستان و بلوچستان برای من ارزشمند است و باور دارم اگر این مسیر درست مدیریت شود، نتایج بزرگی رقم خواهد خورد.»

نورالدین آهی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی استان گفت: «افراد توانمند بسیاری در سیستان و بلوچستان حضور دارند که دیده نشده‌اند. باید مدیران تلاش کنند این ظرفیت‌ها شناخته و فعال شود. این موضوع مستقیم به عملکرد مدیریت استان بازمی‌گردد. اگر شما درست عمل کنید، اتفاقات مثبت و بزرگ رخ خواهد داد.»

مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با قدردانی از تیم مدیریتی استان اظهار کرد: «انرژی مدیریتی شما بسیار بالاست. افراد توانمند و جوانی در کنار شما فعالیت می‌کنند. از فرماندار استان نیز تشکر می‌کنم؛ به عملکرد او اطمینان دارم و می‌دانم کاری که انجام می‌دهد کاری درست، محکم و قابل اتکاست.»

نورالدین آهی افزود: «این مجموعه مدیریتی برای من یک ظرفیت بزرگ است. معمولاً کم پیش می‌آید که در جلسات طولانی بنشینم و بحث کنم، اما در این سفر دیدم که کار‌های جدی و قابل توجهی در حال انجام است.»

مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با اشاره به همراهی جریان‌های محلی گفت: «در این سفر همراهی آقای مولوی و سایر بزرگان بسیار مؤثر بود. در یک سخنرانی توضیح دادند که چگونه برخی قوانین و تصمیم‌ها در گذشته توجیه شده است؛ زمانی که این موارد نوشته می‌شد، افراد بسیاری تغییر کردند.»

نورالدین آهی تأکید کرد: «به نمایندگان هم گفتم ارزش افزوده را چه کسی مسلح قانون کرده است؟ برخی از جوانانی که در این حوزه مسئولیت داشتند، با وجود تلاش‌ها، اختیار کافی نداشتند. اکنون ایستاده‌ام و با نمایندگان نیز گفت‌و‌گو کرده‌ام. متأسفانه ۸۰ درصد از افراد هنوز نمی‌دانند محتوای این قانون چیست و این حاصل برنامه‌ریزی غلط در سطح کلان است؛ نتیجه این‌که مردم سیستان و بلوچستان سال‌ها در ساختار مدیریتی کشور نقش نداشته‌اند.»

مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها ادامه داد: «وقتی مردم نقشی نداشته‌اند، طبیعتاً در انتخاب استاندار و شکل‌گیری ساختار تصمیم‌گیری هم مشکلات ایجاد شده است. حضور مولوی عبدالحمید در جلسه معارفه نشان‌دهنده تلاش برای شکل‌گیری یک گفت‌وگوی مشترک بود. مدت‌ها تلاش کردیم که چنین اتفاقی بیفتد؛ اینکه همه در یک میز بنشینند و با هم صحبت کنند.»

نورالدین آهی افزود: «برخی از بزرگان استان هر یک کتابی درباره مسائل منطقه دارند. نکته اصلی این است که باید ساختاری همراه، منسجم و مشارکتی شکل گیرد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)