• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۹۷۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
یزد » اقتصادی

اردکان در مسیر تنفس تازه؛ از اصلاح قانون تا نظارت سختگیرانه بر صنایع

نماینده مردم اردکان: برای مقابله جدی با تخلفات زیست‌محیطی، تشکیل پلیس محیط زیست در استان یزد ضروری است و این درخواست به‌صورت رسمی از دستگاه قضایی و وزارت کشور پیگیری شده است.

اردکان در مسیر تنفس تازه؛ از اصلاح قانون تا نظارت سختگیرانه بر صنایع

 به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد، پوردهقان در آستانه روز مجلس، با تأکید بر اینکه «نمایندگان ابتدا مسئول مسائل ملی هستند، سپس دغدغه‌های استان و در نهایت شهرستان»، گفت مهم‌ترین اولویت او از آغاز دوره نمایندگی، کنترل آلایندگی بین یزد و اردکان بوده است؛ منطقه‌ای که تنها با هفت کیلومتر فاصله، به‌دلیل استقرار نامتوازن صنایع، با چالش جدی آلودگی روبه‌روست.

وی مهم‌ترین اقدامات را در حوزه کنترل آلایندگی شامل؛ اصلاح ماده ۱۱ قانون هوای پاک، انتقال بررسی برخی مجوز‌های صنعتی از کمیسیون ماده ۱۱ به مجموعه‌ای تخصصی‌تر با حضور چهره‌های دانشگاهی و متخصصان محیط زیست، تقویت جایگاه محیط زیست در صدور یا رد مجوز‌های صنعتی، جلوگیری از صدور مجوز‌های فاقد ارزیابی زیست‌محیطی، اصلاح ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده، افزایش جریمه واحد‌های آلاینده‌ای که به هشدار‌ها و اخطار‌ها بی‌توجه بوده‌اند، ایجاد بازدارندگی برای صنایعی که سلامت مردم را قربانی توسعه تولید می‌کنند و مطالبه تشکیل «پلیس محیط زیست» برشمرد. 

پوردهقان اعلام کرد که برای مقابله جدی با تخلفات زیست‌محیطی، تشکیل پلیس محیط زیست در استان یزد ضروری است و این درخواست را به‌صورت رسمی از دستگاه قضایی و وزارت کشور پیگیری کرده است.

وی افزود: بخش زیادی از جریمه‌های واحد‌های آلاینده در سال گذشته—حدود صد تا صد و پنجاه میلیارد تومان—به جای بازگشت به محیط زیست، وارد ردیف‌های جاری شهرداری‌ها شده است. این روند باید اصلاح شود تا منابع به تقویت محیط زیست، توسعه فضای سبز و جبران آسیب‌ها اختصاص یابد.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از سخنان خود، به گزارش عملکرد شهرستان پرداخت و گفت که طی سال‌های گذشته، بسیاری از حقوق قانونی مردم اردکان پرداخت نشده بود؛ از جمله سهم یک‌درصدی درآمد صنایع و نیز سهم ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن.

به گفته وی، با اصلاح قانون و پیگیری‌های مستمر، این منابع مالی پس از سال‌ها وارد اردکان شده و سبب تکمیل پروژه‌های متعدد شده است. بخشی از این اقدامات شامل؛ تکمیل ۸ مدرسه جدید با مشارکت صنایع و خیرین، تفاهم با واحد‌های صنعتی برای ساخت مدارس جدید، تکمیل چهار طبقه بیمارستان اردکان، افزایش ۱۶۰ تخت بیمارستانی تا سال آینده، تجهیز مراکز درمانی با استفاده از منابع جذب‌شده صنعتی، تأمین اعتبار و تکمیل کلانتری شماره ۲ اردکان، تخصیص خودرو‌های انتظامی جدید با همکاری فرماندهی کل انتظامی، بازسازی مجموعه ورزشی آزادی، احداث چمن مصنوعی در روستا‌های متعدد، تخصیص ۱۵ میلیارد تومان از وزارت نفت برای ایجاد ۳۵ زمین چمن ورزشی در مدارس اردکان، جذب ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل باند دوم اردکان–طبس، پیگیری تکمیل زیرگذرها، فضا‌های گردشگری و پروژه‌های شهری بوده است. 

پوردهقان افزود:شفافیت در گزارش‌دهی را وظیفه خود می‌دانم و در برنامه‌های بعدی، چه در رسانه و چه به‌صورت حضوری، گزارش‌های تکمیلی ارائه خواهم کرد.»

وی در پایان خطاب به مردم روستا‌های حاجی‌آباد، عقدا و رباط پشت گفت: آسفالت و بهسازی مسیر‌ها در دستور کار است و با دستور‌های اخذشده، به‌زودی عملیات اجرایی آغاز می‌شود.

طبق مصوبه شورای فرهنگ عمومی ۱۰ آذرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران، به نام روز مجلس نامگذاری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در مناطقی از تبریز
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)