• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۱۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹
اقتصادی » صنعت

حضور ۴۰ شرکت صنعتی در نمایشگاه خودکفایی و صنعت هوشمند ⁨ ⁨

دبیر نخستین همایش و نمایشگاه خودکفایی و صنعت هوشمند گفت: این نمایشگاه با شعار، از توانمندی تا نیازمندی؛ فرصتی برای سرمایه‌گذاری هوشمند در مسیر خودکفایی، با حضور بیش از ۴۰ شرکت صنعتی از امروز در تهران آغاز به کار کرد.

آقای کمیل یزدانی در همایش خودکفایی و صنعت هوشمند در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ گفت: این رویداد صنعتی با همکاری سازمان بسیج کارخانجات تهران بزرگ با هدف ایجاد بستر همکاری میان صنایع بزرگ تولیدی و شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌گیری گسترده از فناوری‌های نوین در صنایع کشور در حال برگزاری است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
دبیر نخستین همایش و نمایشگاه خودکفایی و صنعت هوشمند ادامه داد: این رویداد صنعتی میزبان بیش از ۴۰ شرکت و هلدینگ صنعتی و تولیدی از حوزه‌های مختلف از جمله صنایع خودرویی، دارویی، الکترونیک، هوش مصنوعی، بسته‌بندی، لبنیات و نوشیدنی است. همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه‌ها نیز در نمایشگاه حضور دارند.
 
کمیل یزدانی افزود: در این نمایشگاه نشست‌های تخصصی متعددی با محوریت بومی‌سازی، داخلی‌سازی قطعات و فرآیند‌های مبتنی بر هوشمندسازی و هوش مصنوعی در صنایع برگزار می‌شود. هدف اصلی نمایشگاه، به‌هم‌رسانی شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع بزرگ برای انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری و توسعه فناوری‌های نو است.
 
به گفته دبیر نخستین همایش و نمایشگاه خودکفایی و صنعت هوشمند، امسال توجه ویژه‌ای به کاربردپذیری هوش مصنوعی در صنایع تولیدی شده تا مسیر ارتقای بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و توسعه داخلی‌سازی قطعات تسهیل شود.
 
کاهش مصرف سوخت منوط به تولید خودرو‌های هیبریدی
 
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خوردو نیز در این همایش با اشاره به دستور رئیس جمهور درباره کاهش مصرف سوخت گفت: ما از این دستور استقبال می‌کنیم و اجرای آن در واقع برآیند گزارش‌هایی است که طی یک سال گذشته درباره مصرف سوخت ارائه کرده‌ایم، زیرا میزان فعلی مصرف سوخت، چالش‌زا است.
 
عادل پیرمحمدی افزود: برای عملیاتی کردن این دستور، پیش از این اقداماتی را آغاز کرده بودیم و نتایج آن طی چند روز آینده رونمایی خواهد شد. 
 
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خوردو در ادامه درباره خودروی هیبریدی تارا  گفت: نمونه اولیه این خودرو تولید شده و در حال آزمایش است و سال آینده وارد خط تولید خواهد شد. میزان تولید بستگی به نیاز بازار دارد و این خودرو مصرف بنزین را به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر تا ۴.۸ درصد کاهش می‌دهد.
 
عادل پیر محمدی با اشاره به وضعیت فعلی خودرو‌های کاربراتوری افزود: اکنون حدود دو و نیم میلیون دستگاه با مصرف ۱۲ تا ۱۴ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر در کشور داریم که با اسقاط خودرو‌های بالای ۲۰ تا ۲۵ سال و تولید انبوه خودرو‌های هیبریدی، می‌توان بیش از ۵۰ درصد در مصرف سوخت صرفه‌جویی کرد.
 
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خوردو، وابستگی صنایع به نرخ ارز را به عنوان نقطه ضعف صنایع و واحد‌های تولیدی عنوان کرد و گفت: دشمن از این نقطه ضعف برای فشار به صنایع ما استفاده می‌کند، کاری که ما باید در کشور انجام دهیم، این است که اثرات ارز را از تمام لایه‌های اقتصادی کم رنگ کنیم.
 
عادل پیر محمدی گفت: خیلی جا‌ها به ما ایراد می‌گیرند که چرا در محصولات خود افزایش قیمت دارید در حالی که این افزایش قیمت ریشه در افزایش نرخ ارز و تاثیر آن در قیمت تمام شده نهاده‌های تولید دارد. برای نمونه آلومینیوم مورد نیاز صنایع، تابستان سال گذشته کیلویی ۱۳۰ هزار تومان بود اکنون از بورس ۳۰۰ هزار تومان خریداری می‌شود که این افزایش قیمت نهاده، در قیمت نهایی محصولات نمایان می‌شود.
 
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خوردو در ادامه به بحث خودکفایی اشاره کرد و گفت: در تحریم‌های دور نخست در سال ۹۱، فولاد مورد نیاز برای تولید پیچ و مهره را از خارج وارد می‌کردیم اکنون بیش از ۱۵۴ نوع فولاد را در داخل تولید می‌کنیم و وابستگی ما به خارج قطع شده است.
 
عادل پیر محمدی گفت: اکنون تولید روزانه ما ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو است که این مهم به برکت خودکفایی است البته در بخش های وابستگی داریم که با تلاش در آن بخش‌ها هم خودکفا می‌شویم. 
 
نخستین همایش و نمایشگاه خودکفایی و صنعت هوشمند با حضور پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران با شعار «از توانمندی تا نیازمندی؛ فرصتی برای سرمایه‌گذاری هوشمند در مسیر خودکفایی» و با مشارکت سازمان بسیج کارخانجات تهران بزرگ، شرکت ایران‌خودرو، شرکت ساپکو و پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران برگزار شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاسخ قاطع ایران به تهدیدها؛ ناوها را غرق می‌کنیم
محکومیت شدید اقدام جدید رژیم صهیونیستی از سوی مالزی
مروری بر خبرهای ورزشی جمعه اول اسفندماه قزوین
خدمت رسانی ۳۳ خادمیار هرمزی به زائران در قم
افزایش برداشت آب از سد طالقان
زیان ۲۴۰ میلیون دلاری پاکستان در پی بسته ماندن گذرگاه تورخم
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
توسعه پرداخت با گوشی همراه در مالزی
تولید حدود ۲ و نیم میلیون متر مربع فرش دستباف در ۱۰ ماهه ۱۴۰۴
ثبت‌نام ۶۰۹۷ داوطلب شورا‌های روستایی در استان مرکزی؛ حد نصاب همه روستا‌ها تکمیل شد
بازداشت خبرنگار دویچه وله آلمان در ترکیه
گفت‌و‌گو نخست وزیر پاکستان با وزیر خارجه آمریکا درباره تحولات غزه
برگزاری همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حاجی آباد
رقابت ۷۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن و عترت لامرد
قطع موقت گاز در سه روستای شهرستان بویراحمد
قره‌تاج در مناطق مرزی سردشت به شکوفه نشست
اهدا جهیزیه به زوج‌های بسیجی در میناب
گذشت اولیای دم از قصاص
اختصاص ۴۶۵۰ میلیارد تومان برای توسعه اشتغال و خدمات روستایی در کرمان
استخر نیمه کاره آبیک در اولویت تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
از سرزمین چین (۱۰)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)