• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۷۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
قزوین » اجتماعی

کنترل کامل بیماری تب برفکی در استان قزوین

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین اعلام کرد: بیماری تب برفکی در استان کنترل شده و عملیات ضدعفونی مراکز و واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین در حال انجام است؛ تاکنون مورد خاصی گزارش نشده است.

کنترل کامل بیماری تب برفکی در استان قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، جلوخانی مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت: بیماری تب برفکی در استان در حال حاضر تحت کنترل است و اقدامات پیشگیرانه شامل ضدعفونی مراکز و واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین به‌طور مستمر ادامه دارد. وی تأکید کرد: تاکنون هیچ مورد خاصی در این زمینه مشاهده نشده است.

 
صفی‌خانی معاون اقتصادی استاندار نیز ضمن قدردانی از اقدامات مسئولان دامپزشکی اظهار داشت: با اقدامات پیشگیرانه، هیچ موردی از بیماری در استان گزارش نشده و استان در این زمینه لطمه‌ای ندیده است.
 
مصطفی طاهرخانی، مدیرکل امور اقتصادی استان قزوین، از اجرای طرح دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها خبر داد و گفت: در صورت خرید سیلندر گاز و دستگاه ژنراتور توسط نانوایی‌ها، آرد فوق‌العاده به آنان تخصیص داده می‌شود.
وی افزود: حدود ۳۰ درصد نانوایی‌های استان باید دوگانه‌سوز شوند.  
 
حسینی فرماندار آبیک نیز اعلام کرد: پرداخت تسهیلات از بانک سپه برای دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها در نظر گرفته شده و تاکنون ۳۰ درصد نانوایی‌های این شهرستان دوگانه‌سوز شده‌اند.
وی همچنین خواستار تثبیت قیمت گوشت و مرغ شد.  
 
فتح‌خانی فرماندار اوج با اشاره به نبود نیروی تعزیرات برای نظارت در بازار گفت: تاکنون ۱۹ نانوایی در این شهرستان دوگانه‌سوز شده‌اند.
وی افزود: کالاهای اساسی در حوزه تأمین مشکلی ندارند اما تغییر چندباره قیمت لبنیات توسط شرکت‌ها موجب نارضایتی مردم شده است.  
 
سلمانی فرماندار تاکستان نیز با اشاره به نبود مجوز برای فروشگاه‌های بزرگ در شهرستان، خواستار افزایش سهمیه مرغ و گوشت شد و بر ضرورت تصویب قیمت ثابت برای گوشت تأکید کرد.  
 
معاون فرماندار البرز نیز گفت: برنج پاکستانی به دلیل جایگزینی با برنج ایرانی در استان موجود نیست و خواستار تأمین آن شد.
وی افزود: کالاهای اساسی مشکلی ندارند اما افزایش نرخ ارز موجب رشد محسوس قیمت‌ها شده و باید برای آن چاره‌اندیشی شود.  
 
حریری‌مقدم نیز با اشاره به بیمه اجباری دام گفت: استان قزوین که پیش‌تر رتبه ۲۸ کشور را داشت، اکنون پس از اصفهان دومین استان در این زمینه است.
وی تأکید کرد: تأمین اعتبار برای مبارزه با ملخ ضروری است و در صورت تأخیر، کنترل آن دشوار خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی از برنج وارداتی گفت: برای تأمین پایدار برنج باید هماهنگی‌های لازم انجام گیرد و ۱۵ تا ۲۰ هزار تن برنج پاکستانی و هندی وارد شود.  
 
وی در پایان خواستار اقدام جدی تعزیرات در زمینه کالیبراسیون ترازوها در میوه‌فروشی‌ها و مرغ‌فروشی‌ها شد.  
 
صفی‌خانی معاون اقتصادی استاندار قزوین هم در نشست ستاد تنظیم بازار گفت: کالاهای اساسی باید هرچه بیشتر در بازار عرضه شوند تا با اشباع بازار، قیمت‌ها کنترل شود. وی افزود: متولیان باید روی عرضه و تقاضا کار کنند، انبارها باز شود و موجودی‌ها به‌طور مستمر رصد گردد.
 
وی هوشمندسازی فرآیندها را ضروری دانست و تأکید کرد: بازرسی‌ها باید اصلاح شده و هدفمند انجام شود که این موضوع در جلسه به تصویب رسید.
 
صفی‌خانی در ادامه با اشاره به نگاه تنظیم بازار گفت: حذف واسطه‌ها و ساماندهی مابقی آنان ضروری است. وی افزود: در بحث توزیع آرد باید فکر اساسی شود تا از انحصار خارج گردد. همچنین کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی باید به اندازه شش ماه در انبار ذخیره شوند تا اعتماد مردم جلب شود.
 
وی با اشاره به نزدیکی ماه رمضان و ایام عید تأکید کرد: بازار باید تحلیل و رصد شود تا از بروز مشکلات جلوگیری گردد.
 
در این نشست، رستمی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان نیز خواستار نظارت ویژه بر بازار از همین هفته به مناسبت شب یلدا شد که این پیشنهاد به تصویب رسید.
 
همچنین بهمن زارعی، نماینده آموزش و پرورش و مسئول توزیع شیر در مدارس ابتدایی استان گفت: تاکنون قراردادی برای توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی منعقد نشده است. وی افزود: جامعه هدف این طرح ۱۳۰ هزار دانش‌آموز است و ستاد تنظیم بازار باید برای انعقاد قرارداد اقدام کند، چرا که در بسیاری از استان‌ها این قرارداد بسته شده اس
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکنش‌ پاکستانی‌ها به تجاوز نظامی آمریکا علیه ونزوئلا
آغاز ساخت مرکز پایش برخط زیست محیطی در بندرعباس
از تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی جدا خوداری کنید
آغاز صادرات جوجه یکروزه از دوغارون تایباد به افغانستان
تجمع مردم دارالمومنین همدان در محکومیت نا آرامی‌های اخیر 
پایان پر گل دیدار تیم فوتبال منتخب کیش با پیکان
از سرگیری صادرات تخم مرغ
تحقق تعهد ایجاد اشتغال امسال در استان سمنان
صدرنشینی بحرگستر پارس در بانوان و استقلال در مردان
شب خاطره روایت حبیب
حرم شاهچراغ(ع) رخت عزا به تن کرد
آموزش ۹ هزار سرباز و جوان در کشور
مهلت ثبت نام ۱۵روزه برای کسانی که یارانه دریافت نمی کنند ،بدون مراجعه حضوری
­مرحله دوم لیگ آب‌های آرام؛ معرفی برترین‌های ۵۰۰ متر
زیرساخت‌های فرهنگی استان نیازمند تقویت است
نشست آموزشی نرم‌افزار «سنجاب» در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت
تجهیز ۸۵ درصد از اماکن شهری استان به طرح جی‌نف
صعود نماینده قم به لیگ برتر تفنگ کشور
جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی
آغاز بکار نخستین نمایشگاه روستا آباد در زاهدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)