• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۲۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

اژه‌ای: در مکتب اسلام زن به مثابه گل است و باید حفاظت شود

رئیس قوه قضائیه در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه (س) و مقام مادر و روز زن گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.

اژه‌ای: در مکتب اسلام زن به مثابه گل است و باید حفاظت شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه پنجشنبه ۲۰ آذر در خجسته سالروز ولادت با سعادت دُردانه آفرینش، حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها، در مراسم گرامیداشت مقام زن و مادر قوه قضائیه، با اشاره به عظمت متعالی وجود مقدس حضرت زهرای اطهر، افزود: زهرای اطهر یک انسان کامل و یک اسوه حسنه برای بشریت هستند؛ ایشان در اعتلای اسلام همراه با پدر بزرگوارش رسول‌الله و همسرش امیرالمومنین علی علیه‌السلام بودند. زهرای اطهر علاوه بر اینکه در همسری و مادری اسوه هستند، در دفاع از حق نیز الگو و نمونه محسوب می‌شوند؛ ایشان در میدان جهاد تبیین و ولایتمداری و نشان دادن انحرافات از اسلام، ممتاز بودند و نه تنها مسلمانان که بشریت، مدیون و وامدار ایشان هستند.

رئیس قوه قضائیه گفت: ما که از محبان و دوستداران حضرت زهرای اطهر هستیم، باید تلاش کنیم تا در مسیر مقدس ایشان گام برداریم؛ باید در ولایت‌مداری و در عفاف و حجاب و حیا در مسیری گام برداریم که طلایه‌دار آن زهرای اطهر است؛ اگر چنین باشد شفاعت ایشان در محشر شامل حال ما می‌شود و وجود مقدس ایشان در این دنیا نیز دست ما را می‌گیرد.

محسنی اژه‌ای افزود: جایگاه و شأن زن در اسلام بسیار بالا است؛ حقوق زن نیز از منظر اسلام بسیار در مرتبه رفیعی قرار دارد؛ این زن در مکتب اسلام، مدیر و ستون خانواده است؛ خانواده‌ای که نهاد اجتماع از آن تشکیل می‌شود و مهم‌ترین و تاثیرگذارترین نهاد اجتماعی محسوب می‌گردد؛ فلذا جایگاه و شأن زن در اجتماع بسیار رفیع است.

رئیس دستگاه قضا گفت: نقش مادر در تربیت فرزند به ویژه در دوران طفولیت بسیار بیشتر و موثرتر از پدر است؛ فلذا افراد و اعضای اجتماع که می‌توانند نقش موثر و بی‌بدیلی در اعتلای یک جامعه داشته باشند تربیت‌یافتگان دامان مادر هستند؛ بنابراین از این حیث نیز نقش مادر و زن در اعتلای جامعه بسیار چشمگیر و شایان توجه است.

رئیس قوه قضائیه افزود: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد. این دیدگاه و این گفتمان تفاوت آشکاری با مکتب غربی دارد که به زن به مثابه یک کالا می‌نگرد که باید عرضه شود.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، «صارمی» رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه با تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مقام والای همه مادران به ویژه مادران انبیاء و اولیای الهی، امامین انقلاب و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع‌مقدس‌های هشت‌ساله و دوازده روزه، مدافعان امنیت، مدافعان سلامت و مدافعان حرم را گرامی داشت و گفت: مادران سرزمین ایران همواره در طول تاریخ، شیرمردان و شیرزنان فراوانی را در دامان پرمهر خود تربیت کرده و پرورش داده‌اند و ما در جلسه‌ای که امروز در آن حضور داریم خود را ملزم به گرامیداشت مقام همگی این مادران می‌دانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه در هفته چهارم لیگ برتر واترپلو
عملیات احداث جاده یموق – کهنه‌جلگه در مانه آغاز شد
افتتاح هشت طرح در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان
سه ضلع محاسبات مالیاتی تکمیل شد
موفقیت تیم تیراندازی پتروشیمی گچساران در المپیاد خلیج فارس
رقابت ۲۶۰ نوجوان گستانی در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی استان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ برتری حسن یزدانی مانع قهرمانی بانک شهر نشد
اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و افزايش گشت هاي شبانه در "بافت"
تخریب ابر ویلای غیرمجاز
بزرگترین جشن تکلیف دانش آموزان دختر در اسفراین برگزار شد
تجلیل از ۴۰ سال سابقه درخشان نیکوکاری در اصفهان
درخشش آی‌دی‌جودوکاران بافقی در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
شکست دو نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال کشور
نایب قهرمانی کردستان در رقابت های کونگ فو کشور
ارتفاعات تهران برفی می‌شود
گردهمایی نوآوری و مالیات
خلق آثار هنری از ضایعات آهن توسط مکانیک خلاق
چشم انتظاری خانواده‌های اسرا و نقض بی پایان آتش بس
برگزاری مرحله نهایی کتابخوانی کتاب دختران آفتاب
دریافت شهریه غیرقانونی علت پلمب مدرسه غیردولتی زرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)