• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۲۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
بوشهر » اجتماعی

دیدار امام‌جمعه بوشهر با مادران در خانه سالمندان بوشهر

همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز مادر، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر از خانه سالمندان محمدیه بوشهر بازدید کرد و با مادران ساکن این مرکز دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در این بازدید ضمن تبریک این مناسبت فرخنده به همه مادران و بانوان، حضور در کنار سالمندان را توفیقی الهی دانست و گفت: در چنین روز مبارکی خداوند توفیق داد تا در محضر مادرانی باشیم که سال‌ها برای خانواده و جامعه زحمت کشیده‌اند این دیدار فرصتی بود تا به این عزیزان عرض ادب کنم.
امام‌جمعه بوشهر مهم‌ترین نیاز سالمندان را محبت، توجه و همراهی دانست و تأکید کرد: این مادران تنها به نگهداری نیاز ندارند؛ آنچه برایشان حیاتی است مهر و محبت، به‌ویژه از سوی فرزندان و بستگان است. این عزیزان ریشه‌های جامعه انسانی ما هستند و وجودشان برکت و دعاست. 
وی با تشکر از کادر نگهداری خانه سالمندان محمدیه و مجموعه‌های مشابه در سراسر کشور، از زحمات کارکنان، پرستاران و سازمان بهزیستی قدردانی کرد و افزود: تمیزی، نظم و رسیدگی که در این مرکز مشاهده شد، حاصل تلاش صادقانه پرسنل است. 
وی همچنین از مردم خواست تا در حد امکان از والدین سالمند خود در خانه مراقبت کنند و گفت: پدر و مادر وقتی فرزندان و نوه‌ها را می‌بینند روحیه می‌گیرند و زندگی دوباره پیدا می‌کنند. هر فرزندی که در پیری از والدین خود نگهداری کند، دعای خیر آنان همراهش خواهد بود و عاقبت‌به‌خیری نصیبش می‌شود. 
امام‌جمعه بوشهر ضمن آرزوی سلامتی برای همه سالمندان، بر ضرورت توجه بیشتر خانواده‌ها و جامعه به این قشر تأکید کرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهرهمچنین با حضور در منازل دو مادر شهید در بوشهربا آنان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
آیت‌الله صفایی‌بوشهری در این دیدار‌ها با تبریک این مناسبت فرخنده، حضور در کنار خانواده شهدا را توفیقی الهی دانست و گفت: امروز خداوند توفیق داد که محضر دو مادر بزرگوار شهید برسیم، برای عرض ادب، تقدیم سلام و احترام و نیز ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب بود.
وی هدف از این بازدید‌ها را بررسی نزدیک مشکلات و نیاز‌های خانواده‌های شهدا دانست و افزود: مادران شهدا معمولاً اهل گلایه نیستند و چیزی مطالبه نمی‌کنند، اما وقتی وارد زندگی آنان می‌شویم و دقیق‌تر پرس‌وجو می‌کنیم، متوجه می‌شویم که خانواده‌ها، به‌ویژه فرزندان شهید، در سه حوزه اصلی سلامت، مسکن و اشتغال با مشکلات جدی روبه‌رو هستند. 
نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به وضعیت موجود گفت: در استان بوشهر ۶۷ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران همچنان فاقد شغل هستند ایجاد اشتغال برای این عزیزان در مراکز صنعتی از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاه اتمی کار دشواری نیست و تقاضا شده که این موضوع در دستور کار قرار گیرد. 
وی همچنین به ضرورت توجه بیشتر به سلامت والدین شهدا که در سنین بالا هستند اشاره کرد و عملکرد بنیاد شهید در این زمینه را مثبت ارزیابی کرد، اما خواستار تقویت حمایت‌ها شد.
آیت‌الله صفایی‌بوشهری در ادامه افزود: برخی درخواست‌های شخصی نیز وجود دارد که از سوی خانواده‌ها مطرح می‌شود. این موارد توسط مسئولان بنیاد شهید یادداشت و پیگیری می‌شود و اگر نیاز به هماهنگی با دستگاه‌های دیگر باشد، در سطح استان بررسی خواهد شد تا ان‌شاءالله مشکلات در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود. 
امام‌جمعه بوشهر در پایان با تقدیر از صبر، ایمان و استقامت خانواده‌های شهدا تأکید کرد: خانواده‌های شهدا سرمایه‌های معنوی جامعه هستند. امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها، دغدغه‌های این عزیزان هرچه سریع‌تر رفع شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)