• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۴۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
یزد » اقتصادی

درآمد‌های مردم باید واقعی شود

نماینده اردکان در مجلس: اگر قرار است به سمت واقعیت‌ها حرکت کنیم باید تصمیمات کشوری که ابعاد مختلفی دارد به سمت واقعی‌سازی شدن بروند.

درآمد‌های مردم باید واقعی شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مصطفی پوردهقان در گفت‌و‌گو با خانه ملت، در واکنش به اظهارنظر سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد دلیل افزایش قیمت خودرو‌ها مبنی بر اینکه قیمت‌ها واقعی شده است، گفت: ما هم معتقدیم باید قیمت‌ها در حوزه اقتصادی کشور واقعی شوند و این به لحاظ علمی حرف درستی است، اما نه به این معنا که یک بخش هزینه‌ها را واقعی کنیم و درآمد‌های مردم واقعی‌سازی نشود.

وی ادامه داد: اجازه دهید درآمد‌های مردم هم واقعی شوند و محدودیت‌هایی که برای حقوق و دستمزد کارکنان در نظر گرفتید، رفع شود سپس آزادسازی واردات خودرو را هم واقعی کنید؛ بنابراین اگر قرار است به سمت واقعیت‌ها حرکت کنیم باید تصمیمات کشوری که ابعاد مختلفی دارد به سمت واقعی‌سازی شدن بروند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اجرای قانون واردات خودرو تصریح کرد: هم‌اکنون قیمت خودرو‌های وارداتی عرضه شده در بازار غیرواقعی است چراکه چند برابر قیمت واقعی خود عرضه می‌شوند. به عنوان مثال یک خودروی تویوتا را با قیمت ۳ میلیارد تومان وارد می‌کنند، اما به قیمت ۱۰ میلیارد تومان عرضه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر این سخنان از طرف شرکت‌های خصولتی و شرکت‌هایی که انحصار دارند مثل ایران خودرو و سایپا مطرح شود که در جهت تامین منافع شخصی سعی می‌کنند سود خود را بالا ببرند دور از انتظار نیست، اما وقتی از زبان سیاستگذارانی که اختیارات را به آنها سپرده‌ایم که بهترین تصمیم را در جهت افزایش حداکثری منافع عمومی اتخاذ کنند، بیان شود جای تعجب دارد.

پوردهقان افزود: وزارت صمت نمی‌تواند ترک فعلی که در حوزه خودرو داشته است را با این گونه سخنان پنهان کند هرچند تغییرات محدودی در حوزه خودرو مشاهده می‌شود کما اینکه حدود ۴۰ هزار خودرو وارد شده، اما این آمار نسبت به سال قبل از آن که ۵۵ هزار خودرو وارد شد حاکی از یک عقب‌ماندگی است.

نماینده اردکان در مجلس تأکید کرد: بنابراین بهتر است مسئولان بجای این گونه سخنان تلاش کنند که تعداد ۴۰ هزار خودرو را به ۴۰۰ هزار خودرو ارتقا دهند و وزارت صمت در موضع‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌های خود تجدیدنظر کند.

وی بیان داشت: متاسفانه ما هنوز اراده‌ای در دولت ندیده‌ایم که به حوزه نظیم بازار خودرو ورود کند و به قول‌هایی که در این زمینه به مردم داده است، جامعه عمل بپوشاند.

پوردهقان گفت: هم‌اکنون آقای رئیس‌جمهور باید به طور مستقیم به این موضوع ورود کند چرا که اگر تنها در اتاق‌های دربسته بنشیند و به گزارش‌های تعدادی از وزرا و انحصارگران بازار مبنی بر اینکه تولید خودرو افتخاری برای کشور است و زمینه اشتغالزایی را فراهم می‌کند، اکتفا کند، همان روند گذشته تداوم می‌یابد و در این صورت نیازی نبود که دکتر پزشکیان به حوزه انتخابات ورود کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: انتظار می‌رود آقای رئیس‌جمهور و تیمش یک بسته حمایتی ویژه برای ساماندهی بازار خودرو ارائه دهند و منتظر هستیم ببینیم بعد از چند ماه از اولتیماتوم وی به خودروسازان چه اتفاقی برای بازار خودرو خواهد افتاد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)