• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۰۳۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
کرمانشاه » اقتصادی

معرفی یک بانک به دستگاه قضایی به دلیل ترک فعل در حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری

استاندار کرمانشاه گفت: یکی از بانک‌ها به دلیل ترک فعل در حوزه پرداخت تسهیلات به دستگاه قضایی معرفی شده و باید پاسخگو باشد.

معرفی یک بانک به دستگاه قضایی به دلیل ترک فعل در حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، منوچهر حبیبی در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: سایر بانک‌ها نیز باید تلاش کنند به تعهدات خود در حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری عمل کنند تا دچار چنین مسائلی نشوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های متنوع استان در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، تجارت، صنعت و معادن گفت: توسعه زمانی متوازن است که همه ابعاد آن به‌صورت همزمان پیش برود. هنر مدیریت استان این است که ظرفیت‌های نهفته و خفته را شناسایی و وارد چرخه تولید کند تا در خدمت اقتصاد و افزایش تولید ناخالص داخلی قرار گیرد.

وی معادن را یکی از ظرفیت‌های کم‌نظیر استان دانست و افزود: گزارش ارائه‌شده در این جلسه جامع و دقیق بود و نشان می‌دهد بخش معدن هم متقاضیان خوبی دارد و هم هزینه‌بر نیست، اما بازدهی بالایی دارد. لازم است نگاه جدی‌تری به حوزه معادن داشته باشیم، چرا که می‌تواند تحولات مثبتی در اقتصاد استان ایجاد کند.

دکتر حبیبی عمده چالش‌های حوزه معادن را مسائل حقوقی و معارضات اجتماعی عنوان کرد و گفت: بیشتر معادن در اراضی ملی و اطراف روستا‌ها قرار دارند و حل این مسائل نیازمند ورود جدی فرمانداران است. نقش فرمانداران در حل و فصل معارضات اجتماعی و حقوقی بسیار اثرگذار است و اگر این مشکلات برطرف شود، بیشترین و سریع‌ترین منفعت آن به مردم همان مناطق خواهد رسید.

وی از فرمانداران خواست گزارش کامل معادن هر شهرستان را دریافت کرده و با اولویت‌بندی، موضوعات مربوط به معارضات اجتماعی و حقوقی را در دستور کار قرار دهند و با همکاری دستگاه‌های مرتبط، آنها را حل و فصل کنند.

استاندار کرمانشاه بر لزوم تقویت ارتباط سازمان نظام مهندسی معدن با مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: این ارتباط باید مستمرتر و جدی‌تر شود. برگزاری جلسات و کارگروه‌های مشترک بیشتر می‌تواند به حل مسائل این بخش کمک کند.

وی با اشاره به بازدید‌های میدانی خود از واحد‌های معدنی، از ایجاد زنجیره کامل تولید و اشتغال‌زایی چندصد نفره در برخی واحد‌ها به‌عنوان نمونه‌های موفق یاد کرد.

دکتر حبیبی خواستار اختصاص حداقل یک همت تسهیلات از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور برای حمایت از بخش معدن شد و افزود: این بخش کم‌هزینه، پربازده و دارای بیشترین خروجی اقتصادی است و باید به‌طور جدی دیده شود و همچنین لازم است ظرفیت‌های معدنی استان برای جذب سرمایه‌گذار به‌طور گسترده اطلاع‌رسانی و فراخوان سرمایه‌گذاری صادر شود.

وی در ادامه به موضوع واردات ماشین‌آلات راه‌سازی، معدنی و عمرانی اشاره کرد و گفت: با توجه به مجوز‌های صادرشده از سوی دولت، گمرک و منطقه آزاد باید همکاری کامل داشته باشند تا بستر لازم برای واردات این ماشین‌آلات فراهم شود و در پروژه‌های عمرانی، راه‌سازی و معادن مورد استفاده قرار گیرد.

استاندار کرمانشاه برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان را اقدامی ضروری دانست و افزود: هدف این همایش صرفاً معرفی فرصت‌ها نیست، بلکه جذب واقعی سرمایه‌گذار است. دبیرخانه دائمی این همایش می‌تواند در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مستقر شود و اتاق بازرگانی و منطقه آزاد نقش پررنگ‌تری در برگزاری آن داشته باشند، چرا که محور اصلی این همایش بخش خصوصی است.

وی دو ظرفیت مهم دیگر استان را تولیدات گلخانه‌ای و آبزی‌پروری عنوان کرد و گفت: برای اقتصادی و صادرات‌محور شدن کشاورزی، ناچار به توسعه کشت‌های گلخانه‌ای هستیم. عملکرد استان در این حوزه هنوز قابل دفاع نیست، هرچند حرکت‌هایی آغاز شده است. در حوزه آبزی‌پروری نیز استان در حال حاضر حدود ۲۵ هزار تن ظرفیت تولید دارد که باید به بیش از ۳۰ هزار تن افزایش یابد و حتی بنا به نظر مسئولان ملی، کرمانشاه ظرفیت تولید تا ۵۰ هزار تن آبزیان را نیز داراست.

دکتر حبیبی خواستار قرار گرفتن این دو موضوع در دستور کار جدی کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شد تا حمایت‌ها و اقدامات لازم برای توسعه آنها انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش
ترامپ تعرفه کالا‌های صادراتی کانادا را ۵ برابر کرد
در نیکاراگوئه دیگر انتخابات برگزار نخواهد شد
تاکید وزیر خارجه جدید انگلیس بر پایان جنگ علیه ایران
فشار حداکثری آمریکا علیه کوبا مصداق نسل‌کشی است
استقبال مقاومت عراق از اقدام یمن در محاصره دریایی عربستان
آغاز به کار رسمی درمانگاه شهید علی هاشمی در مرز چذابه
لغو پرواز‌های ایرفرانس به ریاض و دوبی
اوقات شرعی ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
خدمات‌رسانی ۳۷۸ مجتمع خدماتی-رفاهی در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی
اختلال در سامانه فروش بلیت قطار رفع شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌ها از صبح امروز
آمار پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکایی در حملات ایران
تاکید بر ضرورت توسعه سکو‌های داخلی
شهادت ستوان دوم پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
شنیده شدن صدای انفجار در هرمزگان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
لزوم احراز هویت خریداران در معاملات آنلاین
بازدید سفیر قزاقستان از مجموعه تراکتورسازی
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)