• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳
کرمان » ورزشی

برگزاری بیش از ۶۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی در دهه فجر

 سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به جایگاه این استان در پرداخت وام ازدواج گفت: رتبه استان در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲، ۲۹ کشور بود که در سال ۱۴۰۳ به رتبه ۲۳ ارتقا یافت.

برگزاری بیش از ۶۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی در دهه فجر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان،  سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به جایگاه این استان در پرداخت وام ازدواج گفت: رتبه استان در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲، ۲۹ کشور بود که در سال ۱۴۰۳ به رتبه ۲۳ ارتقا یافت و این رتبه در نیمه نخست سال جاری نیز حفظ شده است.

حجت سلطانی در نشست خبری با تشریح برنامه‌ها و اقدامات حوزه ورزش و جوانان، با اشاره به شرایط خاص کشور و وجود چالش‌های متعدد در حوزه‌های مختلف از جمله ورزش، اظهار کرد: ورزش و جوانان استان کرمان با وجود محدودیت‌ها و فشارها، با ایستادگی و همت مجموعه مدیریتی و حمایت استانداری، تلاش کرده گام‌های مؤثری در مسیر توسعه ورزش و ارتقاء نشاط اجتماعی بردارد.

وی با بیان اینکه هفته جوان امسال همزمان با میلاد حضرت علی‌اکبر (علیه السلام) و دهه مبارک فجر برگزار می‌شود، افزود: در این هفته بیش از ۵۰ برنامه متنوع در سطح استان پیش‌بینی شده که شامل برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی، نشست‌های تخصصی با جوانان، دیدار با خانواده‌های شهدا، ارائه مشاوره‌های رایگان ازدواج و خانواده، نشست با ائمه جمعه شهرستان‌ها و ایجاد غرفه معرفی فعالیت‌های جوانان در جشنواره روستاآباد است.

سلطانی شعار هفته جوان امسال را «جوان؛ پیشران انسجام اجتماعی» اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط اجتماعی کشور، تقویت انسجام اجتماعی از طریق برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی ویژه جوانان در دستور کار قرار گرفته است.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به تشکیل شبکه ایران جوان اظهار کرد: کرمان نخستین استانی بود که بلافاصله پس از ابلاغ وزارت ورزش و جوانان، موفق به تشکیل این شبکه شد. این اقدام نشان‌دهنده ظرفیت بالای سازمان‌های مردم‌نهاد استان است.

وی افزود: شبکه ایران جوان در سطح کشور بیش از ۴۷ هزار عضو دارد و بر اساس تأکید وزیر ورزش و جوانان، هدف‌گذاری شده در هر استان حداقل ۵۰ هزار جوان در این شبکه سازماندهی شوند تا در شرایط بحرانی بتوان از این ظرفیت برای کمک و پشتیبانی کشور استفاده کرد. این شبکه به‌صورت رسمی در روز ۲۲ بهمن معرفی خواهد شد.

سلطانی با اشاره به اجرای تور‌های گردشگری و بازدید از مراکز صنعتی، علمی و پژوهشی در قالب روایت‌های پیشرفت گفت: این طرح با ابتکار وزارت ورزش و جوانان آغاز شد و هدف آن آشنایی جوانان با پیشرفت‌های کشور پس از انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دهه فجر امسال با برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه ورزش همراه است، اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی در سطح استان برگزار خواهد شد. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران توسط ورزشکاران از فرودگاه تا گلزار شهدای کرمان، همایش‌های ورزش همگانی، تجلیل از مدال‌آوران و استعداد‌های برتر، مسابقات مختلف ورزشی و جشن‌های ویژه جامعه ورزش اشاره کرد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به برگزاری المپیاد استعداد‌های برتر کشور گفت: استان کرمان موفق شد میزبان دو رشته تنیس روی میز پسران و والیبال دختران با حضور حدود ۸۰۰ ورزشکار باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)