• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
زنجان » اقتصادی

خودکفایی کامل ایران در تولید گوشت سفید

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران در صنعت طیور به یکی از پنج کشور برتر دنیا تبدیل شده و با اتکا به توان داخلی، به خودکفایی کامل در تولید گوشت سفید رسیده است.

خودکفایی کامل ایران در تولید گوشت سفید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان؛ وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران در صنعت طیور به یکی از پنج کشور برتر دنیا تبدیل شده و با اتکا به توان داخلی، به خودکفایی کامل در تولید گوشت سفید رسیده است.

غلامرضا نوری قزلجه در آیین بهره‌برداری از یک کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان در زنجان با اشاره به پیشرفت چشمگیر بهره‌وری در واحد‌های پرورش طیور، افزود: در حال حاضر ضریب تبدیل دان به گوشت در برخی واحد‌ها به عدد ۱.۴ رسیده که نشان دهنده توان فنی بالای تولیدکنندگان ایرانی است.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: تا پیش از این بخشی از نیاز کشور به جوجه یک‌روزه و مرغ مادر از خارج تأمین می‌شد، اما اکنون در تمام زنجیره تولید به مرحله خودکفایی رسیده‌ایم و وابستگی‌ها به حداقل کاهش یافته است.

وی با اشاره به سیاست‌های جدید ارزی و اصلاح نظام یارانه‌ها افزود: در طرح‌های اخیر دولت چهاردهم، اگرچه در کوتاه‌مدت نیاز واحد‌ها به سرمایه در گردش افزایش یافته، اما حمایت‌های بانکی و مصوبات لازم برای جبران این موضوع پیش‌بینی شده است.

نوری قزلجه گفت:تخصیص ۷۰۰ هزار میلیارد تومان برای حمایت از تولیدکنندگان کشاورزی و دامی مد نظر قرار دارد و به بانک کشاورزی مأموریت ویژه برای تأمین منابع و پوشش تعهدات دیجیتال خرید نهاده‌ها داده شده است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گشایش‌های ارزی اخیر اظهار کرد: پیش از اجرای اصلاحات ارزی، در چهار ماه تنها حدود یک میلیارد و صد میلیون دلار ارز برای نهاده‌ها تخصیص یافته بود، اما طی سه هفته پس از اجرای این طرح بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برای نهاده‌های دامی اختصاص پیدا کرد و روزانه بیش از ۵۱ هزار تن نهاده در بازارگاه بارگذاری می‌شود که این اقدام، روند تأمین خوراک دام را بسیار تسهیل کرده است.

وی همچنین از رفع محدودیت‌ها برای احداث واحد‌های جدید تولیدی خبر داد و گفت: از این پس هر سرمایه‌گذاری می‌تواند در حوزه طیور، دام و صنایع مرتبط وارد عمل شود و محدودیت ظرفیت معنا ندارد و حتی امکان واردات مستقیم نهاده توسط زنجیره‌های بزرگ فراهم شده تا ارزش افزوده بیشتری در کشور ایجاد شود.

نوری قزلجه تأکید کرد: سیاست جدید دولت در آزادسازی صادرات و واردات محصولات دامی، تولیدکنندگان را به رقابت و افزایش بهره‌وری سوق می‌دهد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای کشور در زمینه منابع طبیعی، اقلیم و دانش فنی خاطرنشان کرد: صنایع مرغ، لبنیات و گوشت ایران قادر خواهند بود نیاز داخلی را به‌طور کامل تأمین کنند و در آینده نزدیک در بازار کشور‌های همسایه نیز حضور پررنگی داشته باشند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با سیاست تک‌نرخی ارز و فراهم شدن امکان رقابت، فضای جدیدی برای رشد اقتصادی و صادرات محصولات کشاورزی و دامی کشور ایجاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)