• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۶۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
اردبیل » علمی فرهنگی
از دامنه سبلان تا قله های دانش هسته ای کشور

دانشمند هسته‌ای اردبیل تجلیل شد

آئین نکوداشت دکتر رسول خدابخش سرآمد علمی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل روایتی از غیرت علمی و  عشق به همنوع دانشمندی از دیار سبلان که علوم خود را در خدمت میهن قرار داده و  در حوزه دانش هسته ای خدماتی ارزنده ای به کشور ارائه کرده است.این دانشمند کسی نیست جز پرفسور رسول خدابخش که به پاس تمام خدمات او، مراسم گرامیداشت این دانشمند در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر نرگس حسین‌مردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان  در آئین نکوداشت دکتر رسول خدابخش سرآمد علمی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه راهبرد ملی بنیاد ملی نخبگان صیانت از نخبگان کشور است، گفت: پیشرفت پایدار و تعالی با توجه به نخبگان و مدیران علمی متعهد امکان‌پذیر است.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان ۳ رسالت شناسایی و جذب نخبگان و استعداد‌های برتر در حوزه‌های مختلف، حمایت هدفمند و هوشمند از سرمایه‌های انسانی و افزایش اثرگذاری نخبگان در حل مسائل کشور را دنبال می‌کند.

حسین‌مردی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که نخبگان به عنوان کنشگر فعال در زیست‌بوم حل مسائل کشور ایفای نقش کنند، ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان همواره پشتیبان نخبگان، اساتید و مدیران علمی متعهد کشور است.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه نام دکتر رسول خدابخش با تعهد علمی، مسئولیت‌پذیری و نگاه توسعه‌گرا به سرمایه انسانی گره خورده است، گفت: دکتر رسول خدابخش با شناخت علمی از ظرفیت‌های استانی نقش مهمی در توسعه استان و کشور ایفا کرده است.

دانشمند هسته‌ای اردبیل تجلیل شد

دکتر عزیز حبیبی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل با اشاره به اقدام ارزشمند بنیاد نخبگان استان در معرفی و نکوداشت بزرگان این مرز و بوم، گفت: توسعه انسانی محور اصلی توسعه همه‌جانبه در بخش‌های مختلف کشور‌ها است.

وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ به عنوان تنها مجموعه علمی اردبیل کار خود را در یک ساختمان استیجاری آغاز کرد، افزود: وقتی امروز کارنامه ۴۷ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران را مشاهده می‌کنیم، می‌بینیم که یکی از موفقیت‌ها توسعه انسانی بوده است و در همین راستا امروز ۳۵ هزار دانشجو تحت راهنمایی یک هزار و ۲۰۰ عضو هیئت علمی به فعالیت‌های علمی و پژوهشی می‌پردازند.

حبیبی با بیان اینکه اساتید ارزشمندی همچون دکتر رسول خدابخش باعث ایجاد تحولات مثبت شده‌اند، تصریح کرد: الگوسازی و انتقال توانمندی‌ها به نسل جدید و ایجاد خودباوری از برنامه‌های ارزشمند بنیاد ملی نخبگان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل تاکید کرد: تبدیل علم به ثروت و ارزش افزوده و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان جزو اولویت‌های ما در استان است.

دکتر محمد حسن‌زاده رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه بزرگترین سرمایه‌ای که یک جامعه می‌تواند برای توسعه داشته باشد، سرمایه انسانی آن جامعه است، گفت: جامعه‌ای ثروتمند است که منابع انسانی داشته و به آن توجه دارد.

وی با تاکید بر اینکه توسعه بر مبنای انسان تعریف می‌شود، افزود: افرادی همچون دکتر رسول خدابخش سرمایه جامعه ما هستند و توسعه بواسطه این عزیزان اتفاق می‌افتد.

دانشمند هسته‌ای اردبیل تجلیل شد

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: مایه فخر دانشگاه محقق اردبیلی است که از بزرگانی همچون دکتر رسول خدابخش تجلیل کند و مسیر الگوسازی در جامعه را هموار کند.

دکتر عادل اکبری‌مجد رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل با بیان اینکه نکوداشت سرآمدان علمی استان از برنامه‌های این بنیاد است، افزود: دکتر رسول خدابخش جزو افرادی است که زمینه تخصصی حرفی برای گفتن دارد.

وی با بیان اینکه این سرآمد علمی کار‌های پژوهشی مشترک با سرآمدان علمی دنیا انجام داده است، افزود: مسئولیت و تعهد اجتماعی دکتر خدابخش مشهود است؛ بطوریکه عرق ملی وی باعث شده تا کشور خود را ترجیح دهد و در ایران مانده و برای ایران خدمت کند.

اکبری با بیان اینکه بزرگان و شهدای انرژی هسته‌ای کشور جزو شاگردان دکتر خدابخش بوده‌اند، تصریح کرد: وظیفه جامعه علمی و مسئولان استان نیز تکریم و تجلیل از چهره‌هایی همچون دکتر رسول خدابخش است.

دکتر رسول خدابخش سرآمد علمی استان اردبیل با بیان اینکه بنده بدهکار کشور و استان هستم، گفت: هویت بنده اردبیل است و افتخار می‌کنم همواره با لهجه اردبیلی صحبت می‌کنم.

وی با تاکید بر اینکه ما تولید علم است، افزود: وجود اساتید نخبه، یک درصد و ۲ درصد در استان اردبیل مایه افتخار است.

خدابخش به جهاد علمی در همه ابعاد تاکید کرد و گفت: همواره به دانشجویانم که در عرصه‌های مختلف درخشیده‌اند، افتخار می‌کنم.

گفتنی است در ادامه از دکتر رسول خدابخش سرآمد علمی استان اردبیل از طرف نهاد‌های مختلف تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است دکتری فیزیک نوترون از دانشگاه بیرمنگام انگلستان، استاد فیزیک دانشگاه ارومیه، عضو هیئت‌امنای سازمان انرژی اتمی، پژوهشگر مهمان در دانشگاه نیوکاسل ولز استرالیا، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان، سرپرست دانشگاه ارومیه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه، رئیس منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های اردبیل، زنجان و آذربایجان غربی، پژوهشگر نمونه دانشگاه ارومیه و استان آذربایجان غربی، استاد نمونه کشوری، ساخت دبیرستان دوره به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع با ۹ کلاس و آزمایشگاه و کتابخانه در اردبیل از جمله سوابق علمی و اجرایی دکتر رسول خدابخش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء ۲ هزار دست لباس به انجمن حمایت از زندانیان همدان
سازمان حمایت: فروش اجباری و نقد کردن اعتبار کالابرگ تخلف است
افزایش فعالیت مگس میوه زیتون در گیلان
یزدی‌ها در سال جاری چقدر وام گرفته‌اند؟
بزرگمردان کوچک کشتی قم در جشنواره فجر ظهور معرفی شدند
افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به عمان
یادگار امام به میدان فتح متصل می‌شود
تشییع شهید محمد صانعی پور در فردوس
وحدت در اندیشه رهبر معظم انقلاب اصلی قرآنی و راهبردی است
محفل قرآنی در پاکستان همزمان با سالگرد انقلاب
آیین سومین سالگرد شهادت عدنان طالبی در ساری برگزار شد
آغاز به کار نمایشگاه قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی مذهبی
تجلیل از کشاورزان نمونه شازند؛ ۱۱ برگزیده از میان ۷۰ کشاورز نمونه استان مرکزی
پایان رقابت‌های گلف قهرمانی کشور در مسجدسلیمان
روایت ۲۰ سال تخریب در مستند جنگل خاموش
تأکید گمرک ایران بر جلوگیری از مکاتبات موازی درباره یک اظهارنامه
چاپ قرآن کریم تمام‌نستعلیق در خراسان‌جنوبی
افتتاح آموزشگاه خیر ساز ۱۲ کلاسه در بیضا فارس
شکست یاران سینا واحدی در سوپرلیگ بسکتبال شرق آسیا
اختصاص ۶۰ میلیارد ریال برای تکمیل آزمایشگاه غذا و داروی نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)