• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۷۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
علمی و فرهنگی » معارف

۳۰ بهمن؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا

ثبت‌نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا (س) برای سال تحصیلی ۱۴۰۶–۱۴۰۵ تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی جامعه الزهرا (س)، اشرف‌السادات ارمکان، مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا (س) گفت: پذیرش و ثبت‌نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا برای سال تحصیلی ۱۴۰۶–۱۴۰۵ تا ۳۰ بهمن سال جاری تمدید شده است.

خانم اشرف‌السادات ارمکان افزود: آزمون ورودی مقطع سطح دو به صورت مجازی ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ و آزمون سطح سه و چهار روز ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ به صورت حضوری در مراکز آزمون سراسر کشور، برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شیوه‌های تحصیل و دوره‌های آموزشی جامعه الزهرا (س)، ادامه داد: در این مؤسسه علمی حوزوی، شرایط تحصیل بانوان به صورت حضوری تمام وقت و نیمه وقت در نوبت‌های روزانه صبح و یا عصر فراهم شده است، همچنین امکان تحصیل به صورت مجازی و غیرحضوری نیز متناسب با شرایط بانوان فراهم است.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا (س) با اشاره به منابع آزمون ورودی سطح دو، گفت: منابع آزمون ورودی سطوح مختلف در دفترچه راهنمای هر سطح تحصیلی اعلام شده است، همچنین نسخه الکترونیکی برخی منابع سطح دو در سامانه پذیرش بارگذاری شده است.

خانم ارمکان با اشاره به مقطع تحصیلی سطح سه جامعه الزهرا (س) افزود: برنامه آموزشی سطح سه جامعه الزهرا در سال تحصیلی ۱۴۰۶ ـ ۱۴۰۵ ویژه داوطلبان ایرانی دارای مدرک سطح دو حوزه علمیه یا کارشناسی پیوسته در رشته‌های همسو با رشته‌های دانشگاهی طراحی شده و فارغ‌التحصیلان ۶۹ رشته دانشگاهی می‌توانند برای آزمون ورودی سطح سه شرکت کنند.

وی با بیان اینکه در مقطع تحصیلی سطح سه، ۱۴ رشته و گرایش برای سال تحصیلی ۱۴۰۶ ـ ۱۴۰۵ ارائه شده است، گفت: رشته‌های مقطع سطح سه شامل؛ تاریخ و سیره اهل بیت (ع)، تبلیغ با گرایش حج، تبلیغ رسانه و فضای مجازی، مطالعات دین و فضای مجازی با گرایش هوش مصنوعی، تربیت دینی کودک و نوجوان، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، مدیریت آموزشی، تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، زبان و ادبیات عربی، مطالعات اسلامی زن و خانواده و علوم و معارف حدیث شیعه است.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا (س) همچنین با اشاره به رشته‌های تحصیلی سطح چهار ادامه داد: جامعه الزهرا (س) برای سال تحصیلی ۱۴۰۶ ـ ۱۴۰۵ در هشت رشته تحصیلی سطح چهار شامل ادبیات عربی، تاریخ و سیره پیامبر اعظم (ص)، تفسیر تطبیقی، فقه خانواده، فلسفه تعلیم و تربیت تطبیقی، کلام اسلامی، حکمت متعالیه و مطالعات اسلامی ـ اجتماعی خانواده، طلبه می‌پذیرد.

خانم ارمکان با اشاره به پذیرش طلاب بین‌الملل، اظهار کرد: دانشجویان غیر ایرانی پس از ثبت‌نام اینترنتی، بارگذاری مدارک و تأیید صلاحیت اولیه، برای مصاحبه آنلاین دعوت می‌شوند.

وی به شرایط معافیت از آزمون اولیه در سطوح مختلف اشاره کرد و گفت: شرایط معافیت از آزمون ورودی در دفترچه‌های هر سطح بیان شده و داوطلبان می‌توانند به سامانه سنجش و پذیرش به نشانی paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.

مدیرکل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا (س) تصریح کرد: داوطلبان پیش از ثبت نام، با مراجعه به سامانه سنجش و پذیرش، دفترچه آزمون را به دقت مطالعه و پس از آن، برای خرید کارت و ثبت نام اقدام کنند.

خانم ارمکان در پایان افزود: نتایج اولیه آزمون ورودی ۲۰ اردیبهشت اعلام می‌شود و همزمان ثبت‌نام برای مصاحبه نیز آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آواره شدن بیش از ۱۲ هزار خانواده افغان براثر حوادث طبیعی
درگذشت عنایت بخشی
تشدید نظارت‌ها بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی، الگوی سراسری برای ارتقای ایمنی جاده‌ها
مراسم رونمایی ازپلاک هوشمند در شهر نشتیفان خواف
«آدمکش: مامور جون ۱» و «پلیس‌های اشتباهی»، آماده پخش از قاب تلویزیون
از توقف در زیر درختان و حاشیه رودخانه ها خودداری کنید
طرح ترخیص خودرو‌های توقیفی در کرمان
بازگشت بیش از ۱۰۳۹ هکتار اراضی ملی به بیت‌المال
کسب مقام سوم کشوری توسط باستانی کار زنجانی
تاکید امام جمعه اصفهان بر فعالیت مسجد محوری
عبور موفق شرکت گاز آذربایجان‌غربی از پیک مصرف زمستان بدون افت فشار
جشن تکلیف فرشتگان زمینی در همدان 
کشف ١٣ قبضه اسلحه شکاری از متخلفان زیست محیطی در لرستان
دستگیری فوری سارق طلافروشی در عملیات ماموران کلانتری ۱۱ کرمان
مسیرهای ترانزیتی شرق در آستانه اتصال کامل
ایران در تاریخ فلسفه شرق و یونان صدرنشین بوده است
کسب رتبه دوم مسابقه ایده‌پردازی دانشجویی
گروه بهمن و استقلال راهی نیمه نهایی شدند
کمیسیون ماده ۵، اتاق فرمان توسعه شهری کرمان
ناکامی قاچاقچی در انتقال تریاک جاساز شده در نی ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)