پخش زنده
امروز: -
جانشین فرمانده انتظامی کرخه از دستگیری سارق احشام در عملیات ضربتی مأموران پلیس این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ سواری اظهار داشت: در پی وقوع سرقت احشام در سطح شهرستان کرخه، موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان بهصورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات فنی، اطلاعاتی و تحقیقات میدانی، هویت و محل اختفای متهم را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در عملیاتی ضربتی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
سرهنگ سواری با اشاره به روند تحقیقات بیان داشت: متهم در بازجوییهای تخصصی پلیس تاکنون به ۷ فقره سرقت عادی احشام اعتراف کرده است.
جانشین فرمانده انتظامی کرخه با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد، تصریح کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و بهرهگیری از تمام ظرفیتهای عملیاتی، اجازه نخواهد داد مجرمان با ارتکاب جرم، امنیت و آرامش شهروندان را مختل کنند.