• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۰۹۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
با حضور معاون درمان وزارت بهداشت؛

افتتاح ساختمان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

بعد از ۱۳ سال انتظار ساختمان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به بهرداری رسید.

افتتاح ساختمان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در آئین افتتاح دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه گفت: این ساختمان با زیربنای چهار هزار متر مربع و همراه با محوطه و ساختمان‌های جانبی در مجموع در شش هزار متر مربع ساخته شده و برای احداث و تجهیز آن سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی و وزارت نفت هزینه شده است.

رقیه پناهی با بیان اینکه در این مجموعه دندان پزشکی ۷۸ یونیت دندانپزشکی مستقر خواهد شد و خدمات آموزشی درمانی و تخصصی به مردم ارائه می‌شود افزود: خدمات این مرکز به دلیل آموزشی درمانی بودن با تعرفه‌های بسیار کمتر از مراکز خصوصی ارائه خواهد شد تا اقشار کم‌برخوردار نیز بتوانند از خدمات تخصصی دندانپزشکی بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: از مجموع ۳۰ طرح نیمه‌تمام دانشگاه تاکنون ۱۸ طرح به بهره‌برداری رسیده است که یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها دانشکده دندانپزشکی یاسوج است که پس از ۱۳ سال انتظار امروز افتتاح شد.

رقیه پناهی با بیان اینکه در آینده نزدیک دانشکده بهداشت و پرستاری نیز تکمیل و افتتاح می‌شود، افزود: با بهره برداری از این دو طرح، سرانه فضای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  دو برابر افزایش می یابد.

پناهی با اشاره به اینکه ساختمان این دانشکده در سال ۱۳۹۲ کلنگ‌زنی و تکمیل آن تا سال ۱۴۰۵ به طول انجامید، اضافه کرد: دلایل طولانی شدن زمان احداث این ساختمان دشواری اخذ مجوز ماده ۲۳، محدودیت منابع مالی، شرایط تورمی و همچنین تغییرات مدیریتی مکرر در دانشگاه بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه پیشرفت کاری  ساختمان دانشکده دندانپزشکی در سال‌های گذشته با منابع داخلی و کمک خیران به‌صورت محدود پیش رفت گفت: در سفر رئیس‌جمهور به استان این طرح در فهرست هفت طرح اولویت‌دار قرار گرفت و ۱۰۸ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافت که این میزان اعتبار نقش مهمی در تکمیل این طرح  داشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد  نیز در این آئین گفت: این طرح به عنوان نخستین طرح از مجموعه هفت طرح مهم و تحول‌زای حوزه سلامت استان به بهره‌برداری رسید و آغازگر فصل جدیدی در ارتقای شاخص‌های درمانی و آموزشی استان خواهد بود.

یدالله رحمانی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان افزود: در این سفر موضوع تکمیل طرح‌های مهم حوزه سلامت به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گرفت و از جمله مهم‌ترین طرحهای  مصوب سفر بیمارستان‌های سی‌سخت، لنده، چرام، بیمارستان سوختگی و مرکز درمان سرطان یاسوج بود که عملیات اجرایی برخی از آنها بلافاصله آغاز شد.

رحمانی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های درمانی نیاز اساسی استان است، اضافه کرد: با وجود اقدامات انجام شده هنوز شاخص‌های سلامت استان با وضعیت مطلوب فاصله دارد و لازم است وزارت بهداشت و مجموعه دولت حمایت بیشتری برای تکمیل طرح‌ها و تامین تجهیزات داشته باشند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از حضور مسئولان وزارت بهداشت و حوزه عمرانی کشور در استان افزود: سفر مسئولان ملی به استان می‌تواند نقطه عطفی برای تامین تجهیزات بیمارستانی و درمانی باشد.

رحمانی با اشاره به کمبود آمبولانس در استان اضافه کرد: در حال حاضر استان به ۵۵ دستگاه آمبولانس نیاز دارد تا بتوانیم آمبولانس‌های فرسوده را جایگزین و شاخص خدمات اورژانسی را به میانگین کشوری نزدیک کنیم.

وی ادامه داد: بخشی از آمبولانس‌های وعده داده شده پس از سفر وزیر بهداشت تحویل استان شده و انتظار می‌رود مابقی نیز در آینده نزدیک تامین شود.

استاندار یکی دیگر از اولویت‌های حوزه سلامت را اجرای کامل نظام ارجاع و پزشک خانواده عنوان کرد و گفت: شهرستان بویراحمد به عنوان پایلوت اجرای این طرح انتخاب شده و امیدواریم با موفقیت آن زمینه تعمیم به سایر شهرستان‌ها فراهم شود.

وی همچنین بر لزوم تکمیل خانه‌های بهداشت مراکز جامع سلامت و شبکه بهداشت و درمان استان تاکید کرد و افزود: این مطالبات از دغدغه‌های جدی مردم است و باید در چارچوب تفاهم‌نامه‌های موجود هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

رحمانی به مطالبه مردم منطقه پاتاوه برای احداث مرکز درمانی اشاره کرد و گفت: این طرح از دستور کار خارج نشده بلکه متناسب با نیاز منطقه به شکل درمان‌بستر و بیمارستان محلی استاندارد بازتعریف شده تا روند تامین اعتبار و اجرای آن تسریع شود.

وی افزود: پاتاوه به دلیل قرار گرفتن در مسیر ارتباطی یاسوج دهدشت، خوزستان، اصفهان و مارگون، یکی از نقاط پرتردد استان است و توسعه خدمات درمانی در این منطقه ضروری است.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات ایران آسیب‌پذیری پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد
حمایت انصارالله یمن از انتخاب خلیل الحیه به ریاست حماس
گزارش رویترز از کاهش عرضه جهانی نفت در پی محاصره عربستان
واکنش عربستان سعودی به محاصره دریایی یمن
حماس: حملات رژیم صهیونیستی به غزه ادامه نسل‌کشی است
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین
حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
آمریکا توان شکست نظامی ایران را ندارد
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش
ترامپ تعرفه کالا‌های صادراتی کانادا را ۵ برابر کرد
در نیکاراگوئه دیگر انتخابات برگزار نخواهد شد
تاکید وزیر خارجه جدید انگلیس بر پایان جنگ علیه ایران
فشار حداکثری آمریکا علیه کوبا مصداق نسل‌کشی است
استقبال مقاومت عراق از اقدام یمن در محاصره دریایی عربستان
آغاز به کار رسمی درمانگاه شهید علی هاشمی در مرز چذابه
لغو پرواز‌های ایرفرانس به ریاض و دوبی
اوقات شرعی ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
خدمات‌رسانی ۳۷۸ مجتمع خدماتی-رفاهی در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی
اختلال در سامانه فروش بلیت قطار رفع شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌ها از صبح امروز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
حمله دشمن به تأسیسات برق و پمپ‌های آب‌شیرین‌کن جاسک  (۱ نظر)
تسلط ایران بر تنگه هرمز، خواست و مطالبه همه ایرانی‌هاست  (۱ نظر)