• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۰۶۵۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶
اقتصادی » صنعت

مدیریت مصرف برق تولیدی صنایع به واحد‌های صنعتی واگذار شود

سخنگوی شورای مرکزی صنعتگران شهرک‌های صنعتی گفت: صنعتگران حاضر به سرمایه گذاری در تجدیدپذیر‌ها هستند، اما درخواست آن‌ها از وزارت نیرو این است برق واحد‌های صنعتی مولد برق، قطع نشود.

آقای سید سجاد هاشمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت و معدن خبرگزاری صداوسیما درباره سرمایه گذاری در حوزه تجدیدپذیر‌ها افزود: وزارت نیرو اعلام کرد مصرف برق در زمان پیک، ۸۲ هزار مگاوات است و بر اساس آمار همین وزارتخانه ظرفیت ایجاد شده برای تولید برق ۱۰۰ هزار مگاوات برآورد می‌شود یعنی ظرفیت ایجاد شده از ظرفیت مصرف پیک کشور بیشتر است پس چرا کمبود و ناترازی برق وجود دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سخنگوی شورای مرکزی صنعتگران شهرک‌های صنعتی با اشاره به برنامه ریزی وزارت نیرو برای ایجاد ظرفیت ۱۵۰ هزار مگاواتی در قالب سیکل ترکیبی، نیروگاه‌های برق آبی و انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: با افزایش مصرف برق در تمام بخش‌های کشور، چشم انداز ایجاد ظرفیت در آینده حداکثر ۱۲۰ هزار مگاوات خواهد بود، در حال حاضر مصرف برق در زمان غیرپیک، از ۵۸ هزار تا ۶۲ هزار مگاوات تخمین زده می‌شود سوال اینجاست تکلیف ۷۰ هزار مگاوات ظرفیت اضافی تولید برق چه می‌شود آیا وزارت نیرو زیرساخت لازم برای انتقال این حجم از برق را در شبکه داراست.

وی افزود: امروز هزینه سرمایه گذاری برای یک مگاوات برق ۴۵ میلیارد تومان برآورد می‌شود و همچنین نیاز به یک و دو دهم هکتار فضای خالی برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر و نصب تجهیزات پنل‌های خورشیدی است این در حالی است که بخش خصوصی مبادرت به سرمایه گذاری در حوزه تجدیدپذیر‌ها می‌کند، اما مجوز مدیریت برق تولیدی خود را ندارد و می‌بایست برق را به شبکه خطوط برق انتقال دهد و وزارت نیرو می‌گوید در صورتی کمبود برق وجود نداشت برق واحد‌های صنعتی را تامین می‌کند وگرنه هیچ تعهدی برای تامین برق صنایع ندارد.

به گفته هاشمی، وزارت نیرو تعهد داده است که برق صنایع را تامین کند و بابت تامین برق از واحد‌های صنعتی، هزینه‌های زیرساخت‌ها و تحویل برق را دریافت کرده است چرا تعهد خود را اجرایی نمی‌کند.

سخنگوی شورای مرکزی صنعتگران شهرک‌های صنعتی درباره پیشنهاد وزارت نیرو برای خرید دیزل ژنراتور توسط واحد‌های صنعتی برای تامین برق و تامین نشدن سوخت گازوئیل، گفت: سه سال پیش دیزل ژنراتوری که قیمت ان صد میلیون تومان بود به قیمت یک میلیارد تومان توسط واحد‌های صنعتی خریداری شد و بر اساس دستورالعمل وزارت نیرو برای تخصیص سهمیه سوخت دیزل ژنراتور برای اندازه گیری میزان کارکرد، کنتور‌های هوشمند نصب شود.

وی افزود: پس نصب کنتور‌های هوشمند روی دیزل ژنراتور‌ها برای تخصیص سهمیه، کارکرد باید به تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌رسید و با نظارت وزارت نیرو، سهمیه توسط شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی توزیع می‌شد و در این مدت به دفعات برق واحد‌های صنعتی قطع شده است، اما دریغ از یک لیتر سوخت که به دیزل ژنراتور‌های صنایع داده شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

هاشمی با اشاره به اینکه سوخت، کالایی نیست که بتوان از هر جایی تامین کرد، شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی تنها تولیدکننده سوخت کشور و عهده دار توزیع آن به صنایع است، ادامه داد: برخی از تولیدکنندگان برای جلوگیری از توقف تولید مجبور به تهیه سوخت قاچاق هستند و گازوئیل لیتری ۳۵۰ تومان را به قیمت ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان از قاچاقچی تهیه می‌کنند، اما مشکلی که پیش می‌آید در صورت توقیف سوخت توسط پلیس امنیت اقتصادی، تولیدکننده به عنوان قاچاقچی سوخت محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع بیش از ۸۰۰ تن کالای اساسی با تخفیف ۱۰ درصدی بین هیئت‌های مذهبی در گیلان
تقویت جایگاه اجتماعی و حرفه‌ای پرستاران ضروری است
برگزاری مراسم‌های بزرگداشت و وداع با رهبر شهید در لرستان
همکاری سازمان حج و زیارت و بانک ملت برای خدمت به زائران
برگراری رقابت جهانی رباتیک و هوش مصنوعی جهانی در ایران
کشف محموله سوخت قاچاق در میامی
بررسی تمهیدات نهایی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
پایگاه‌های بسیج اردبیل برای شرکت در تشییع رهبر شهید نام‌نویسی می‌کنند
تنش بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
مبارزه با بیماری‌های دامی در بیش از ۳ میلیون رأس دام خراسان شمالی
فرار مغرب از شکست مقابل هلند در جام جهانی ۲۰۲۶
حضور گسترده مردم ولایتمدار شهریار در شب یکصد و بیست‌ویکم
صد و بیست‌ و یکمین اجتماع شبانه مردم پردیس
خدمت رسانی ۲۳ مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی به زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
قرار شب ۱۲۱ مردم شهرستان دماوند
آغاز فعالیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان کرمان با دوساعت تاخیر
افزایش مقاومت قطعات پلاستیکی سخت با فناوری نانو
­سعید اخباری: سلام فوتبال یزد به آسیا
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ تیر
تشدید فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات شمالی و شمال‌شرق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)
کسب نخستین طلای تاریخ کاراته وان ایران توسط کاتارو خوزستانی  (۱ نظر)