• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۰۵۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی:

حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، نمایش وحدت و اقتدار ایران است

قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی در یادداشتی که در یک روزنامه بنگلادشی منتشر شده، حضور گسترده مردم در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای را نقطه عطفی در نمایش همبستگی ملی و پیامی روشن به آمریکا و اسرائیل ارزیابی کرده است.

حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، نمایش وحدت و اقتدار ایران استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر سیدعبدالحمید احمدی در یادداشتی که به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی که در روزنامه کشور بنگلادش منتشر شده پس از گذشت چهارماه از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران که به اتفاق خانواده‌اش در حمله تروریستی آمریکا و اسرائیل به شهادت رسید، مردم ایران طی روز‌های اخیر با حضور گسترده و میلیونی در مراسم وداع و تشییع که در مصلای تهران و بزرگراه‌های تهران و شهر‌های قم و مشهد برگزار شد، خشم و انزجار خود را از ترامپ و اسرائیل به نمایش گذاشتند.

بدون شک این حضور بسیار گسترده و چندمیلیونی مردم ایران در مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید آیت‌الله خامنه‌ای، یک نقطه عطف تاریخی برای ایران و منطقه خاورمیانه و نظام سیاسی بین الملل خواهد بود.

ترامپ و اسرائیل و حامیان اروپایی و منطقه‌ای آنان تصور می‌کردند با ترور شهید خامنه‌ای و تخریب و ویرانی شهر‌ها و زیرساخت‌ها و ایجاد تفرقه در مردم ایران، نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند. اما آنچه در مقابل خود دیدند کاملا با تصورات آنان متفاوت بود.

مردم و نظام سیاسی ایران پس از شهادت امام خامنه‌ای و کشتار دانش‌آموزان خردسال و غیرنظامیان و خسارت‌ها و خرابی‌های گسترده جنگ، نه تنها ضعیف و متفرق نشد، بلکه اتحاد و همبستگی در تقابل با دشمنان کاملا مستحکم و اقتدار دفاعی و نظامی ایران نیز در پاسخگویی به متجاوزان آمریکایی و اسرائیلی کوبنده‌تر از قبل شد.

بدون شک حضور میلیون‌ها نفر مردم ایران در مراسم بدرقه رهبر ایران پیام‌های متنوع و زیادی را به دنبال داشته است. از بین این پیام‌های متعدد می‌توان به دو پیام برجسته‌تر اشاره کرد.

پیام نخست قدردانی از یک رهبر محبوب و بزرگ و یک مجاهد خستگی‌ناپذیر که زندگی و هستی خود را وقف اعتلا و استقلال و پیشرفت ایران کرد و در طی سی و هفت سال مسئولیت رهبری ایران که با دشمنی‌های آشکار و نهان آمریکا و اسرائیل و حامیان اروپایی و منطقه‌ای آنها همراه بود، بدون ترس و شجاعانه و مدبرانه و هوشمندانه نه تنها تسلیم نشد، بلکه کشور را به سمت توسعه و اقتدار هدایت کرد و این روحیه را در بین مردم و جوانان ایران و کشور‌های منطقه و مسلمانان جهان ایجاد کرد که می‌توان با اتکا به خدا و مردم و خودباوری، در مقابل زورگویی‌ها و زیاده‌خواهی‌های قدرت‌های پوشالی و استکباری دنیا ایستاد و آنان را در جای خود نشاند.

 پیام دوم به دشمنان ایران و به‌ویژه آمریکا و اسرائیل که فهم و تصویر نادرست و غلط خود را از ایران و مردم ایران و نظام ایران و قدرت ایران اصلاح کنند,قدرت ایران ریشه در هزاران سال فرهنگ و تمدن ایران و ریشه در اعتقادات مردم ایران و ریشه در اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران دارد و این ریشه‌ها را نمی‌توان با قدرت نظامی و بمب و موشک از بین برد.

تحمیل جنگ‌های اخیر ۱۲ روزه و ۴۰ روزه از سوی آمریکا و اسرائیل اگرچه برای مردم ایران خسارت‌های جانی و مادی داشت، اما هیچ‌گاه نتوانست ایران را مجبور به تسلیم کند، همانطور که در جنگ تحمیلی هشت ساله صدام حسین و حامیان جهانی و منطقه‌ای‌اش، مردم ایران شجاعانه و با تمام وجود از کشور خود دفاع کردند و متجاوز را مجبور به عقب نشینی کردند.

کلام آخر آن که شهید امام خامنه‌ای به عنوان رهبری دینی و انقلابی و الهام بخش، همانطور که در دوران انقلاب اسلامی یک شخصیت محبوب برای جوانان انقلابی بود و همانطور که به عنوان امام جمعه تهران یک خطیب ممتاز و کم نظیر بود و همانطور که در دوران جنگ تحمیلی به عنوان نماینده امام در شورای دفاع همراه و همسنگر جوانان رزمنده ایران بود و همانطور که در منصب رئیس جمهور ایران یک سیاستمدار برجسته و بزرگ بود، در دوره سی و هفت سال رهبری ایران توانست کشتی نظام و انقلاب ایران را در اقیانوسی متلاطم و در مقابل دشمنی‌ها و فتنه‌های ریز و درشت دشمنان ایران با هشیاری و دقت و درایت هدایت کند و ایران را به لحاظ پیشرفت‌های علمی، اجتماعی، سیاسی و دفاعی در جایگاهی قرار دهد که امروز به عنوان یک کشور مقتدر در دنیا شناخته شود. قدرتی که هنوز حرف‌های ناگفته زیادی در درون خود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توقیف اتوبوس حامل ۹۰۰ لیتر گارزوئیل قاچاق
تولید، ضامن ثبات اقتصادی کشور است
بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از پیام راهبردی مقام معظم رهبری
بازهم تغییر نخست وزیر در انگلیس
اطلاعیه قطع گاز در یکی از مناطق مرکز شهر اهواز، ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵
تأکید فرماندار دنا بر برنامه ریزی برای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان
ناوگان اورژانس کشور نوسازی شد
اوقات فراغت فرصتی برای تربیت نسل آینده است
آغاز خدمات رسانی شهرداری تهران به زائران اربعین حسینی
دستگیری سارقان مغازه در شهرستان نهبندان
آدرس و نوع خدمات مواکب اربعین حسینی استان مرکزی مستقر در ایران و عراق در سال ۱۴۰۵
افزایش خروج زائران اربعین از مرز خسروی
برداشت گندم از مزارع زیر کشت شهرستان بیجار
تسریع در ساخت مرکز فرهنگی هنری در مرکز شهر کرج
موکب شهدای دلوار
اعزام موکب قمر بنی هاشم صومعه سرا برای خدمات دهی به زائران اربعین حسینی به کربلا
تشییع و خاکسپاری پیکر پدر شهید انصافی قوشچی در سراب
توسعه معارف دینی و نماز؛ سلاح مقابله با ترویج ناهنجاری‌ها
حضور ۶۹ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره
میدان والفجر مناسب‌ترین گزینه برای احداث مجتمع فرهنگی هنری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
بیش از ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا نیمه مرداد وارد مدار می‌شود
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
پرداخت مطالبات گندم‌کاران از ۹۳ همت گذشت  (۱ نظر)
۶۳ ملک قاچاقچیان مواد مخدر به ارزش ۳ همت مصادره شد  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)