پخش زنده
امروز: -
سخنگوی وزارت امور خارجه چین ادعای بنیاد ملی دموکراسی آمریکا را در دامن زدن به نظریه «تهدید چین»، محکوم کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از پکن، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری روز پنجشنبه به ادعای بنیاد ملی دموکراسی آمریکا مبنی بر دامن زدن به نظریه «تهدید چین» واکنش نشان داد.
لین جیان با اشاره به اینکه در روزهای اخیر، بنیاد ملی دموکراسی آمریکا (NED) با انتشار گزارشی به دامن زدن به نظریه «تهدید چین» پرداخته است، گفت: گزارشی که از سوی بنیاد ملی دموکراسی آمریکا تهیه و منتشر شده، مملو از دروغ، مغالطه و اطلاعات جعلی است. این گزارش با دستکاری و بزرگنمایی عمدی روایت بهاصطلاح «گسترش استبداد»، قصد تخریب و بدنام کردن روابط خارجی و همکاریهای بینالمللی چین را دارد و با دامن زدن به نظریه «تهدید چین»، نیّات شوم و رفتاری ناپسند را به نمایش گذاشته است.
این سخنگو با تاکید بر این که چین به شدت با این اقدام مخالف است، افزود: ما از نهادها و افراد مرتبط آمریکا میخواهیم که نگاه خود را نسبت به چین اصلاح کنند، تعصبات و تکبر را کنار بگذارند، از دستکاریهای سیاسی دست بردارند و سعی کنند بیشتر به امور کشور خود بپردازند.