• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۱۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳
اقتصادی » بازاروتجارت

کاهش قیمت دارو بیماریهای صعب العلاج

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: قیمت حدود ۲۰۰ قلم داروی بیماریهای مزمن و صعب العلاج در نیمه دوم امسال تا ۲۶.۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌ رسول دیناروند امروز در نشست خبری ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد درباره کاهش پرداخت مردم در بخش دارو گفت : در مرحله نخست بر اساس تفاهم نامه‌ با بیمه‌ها، فرانشیز حدود 300 قلم داروی خاص از محل اعتبارات جبران ما به التفاوت نرخ ارز ، کاهش یافت.
وی افزود: پارسال 1100 میلیارد تومان اعتبار از این محل در اختیار بیمه‌ها قرار گرفت که ممکن است این رقم امسال به حدود 1350 میلیارد تومان افزایش یابد تا مبلغ پرداختی بیماران کاهش یابد.
دکتر دیناروند افزود: در مرحله دوم، از افزایش و تغییر قیمت داروهای داخلی در شش ماهه اول امسال جلوگیری کردیم و گام سوم نیز فراخوان از تولیدکنندگان داخل و جلوگیری از واردات موازی داروهای خارجی بود که در این مرحله وزارت بهداشت در خرداد و تیر 93 وزارت بهداشت همچنین قراردادهای جدیدی را با شرکت های واردات کننده ای که با قیمت مناسبتری دارو وارد می کنند ، منعقد کرد .
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: بر این اساس ، در 200  قلم داروی وارداتی بیماریهای مزمن و صعب العلاج، کاهش قیمتها از 10 درصد یا در برخی موارد به 20 درصد یا بیشتر رسید و  به طور میانگین 26/5 درصد کاهش قیمت داشتیم .
تهیه تجهیزات پزشکی از 40 درصد به 3 درصد
دیناروند همچنین در ادامه به گام سوم طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت : قبل از طرح تحول نظام سلامت حدود 40 درصد بیماران نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی را باید از بیرون بیمارستان تهیه میکردند در حالیکه این میزان الان به 3 درصد رسیده است که البته این میزان نیز تخلف محسوب می شود.
وی گفت: اگر پزشکی دارو یا تجهیزاتی خارج از آنچه در بیمارستان موجود است درخواست کند باید در کمیته دارو و تجهیزات پزشکی که در همه بیمارستانها دایر شده است مطرح شود و در صورت تایید انها از بیرون از بیمارستان تهیه شود.
بنابر این گزارش درادامه این نشست ، رئیس سازمان غذا ودارو به شفاف سازی فعالیتهای این سازمان اشاره کرد وگفت : چندی پیش رسانه ها در خبری از متهم کردن و احضار من برای موضوعات روغن پالم ،خمیر مرغ و برنجهای وارداتی به دادستانی اشاره کرده بودند که صحیح نبود و من صرفا  به عنوان مطلع حاضر شدم و پاسخها و مدارک ارائه شده به بازپرس برای تمام این موضوعات مبنی بر اینکه خود وزارت بهداشت مطرح کننده اصلی این شکایت در راستای سلامت مردم بوده است  قانع کننده اعلام و دستور قطع پیگیری صادر شد.
وی افزود : در راستای عدالت و سلامت اداری  پورتال سازمان غذا و دارو اغاز به کار کرده که امیدواریم تا قبل از پایان سال اجرایی شود.
دکتر دیناروند افزود : در صورت اجرایی شدن این پورتال ، تمام فرایندها به صورت الکترونیکی و شفاف انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه مشتریان نخواهد بود؛ زیرا این مراجعه می‌تواند منشا تخلف و فساد باشد ضمن اینکه عملیاتی شدن تمام بخش‌های این پورتال دو تا سه سال زمان نیاز دارد .
وی گفت: الکترونیکی شدن تمام فرایندها از جمله صدور مجوزها بزرگترین گام در زمینه شفاف سازی امور است که  تخلف را در سازمان غذا و دارو به حداقل ممکن کاهش می‌دهد.
تکذیب افزایش واردات روغن پالم 
رئیس سازمان غذا و دارو ،  ۸ برابر شدن واردات روغن پالم را تکذیب کرد و گفت: حداکثر واردات روغن پالم در سال جاری ۴۰۰ هزار تن است.
دیناروند در مصاحبه با واحد مرکزی خبر درباره خبری که یکی از روزنامه ها درباره 8 برابر شدن واردات روغن پالم مطرح کرده است، با بیان اینکه سال گذشته 700 هزار تن روغن پالم وارد شده بود ، گفت : بر اساس تفاهمنامه انجمن واردات روغن، وزارت صنعت ، معدن و تجارت و سازمان غذا و دارو  ، تعهد وارد کنندگان حداکثر 400 هزار تن بوده که در نیمه  نخست سال 200 هزار تن وارد شده است.
دیناروند با اطمینان خاطر دادن به مردم برای جلوگیری از تولید یا واردات هر کالایی که به سلامت انها ضرر می رساند ، گفت : منع استفاده از خمیر مرغ به علت مطمئن نبودن از سلامت آن در  فراورده های گوشتی مانند سوسیس کالباس و ندادن مجوز برای برنج های وارداتی که  20 درصد پایین تر از میزان مجاز سموم و فلزات سنگین داشته باشد ، از دیگر اقدامات این سازمان در جهت حفاظت از  سلامت مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رکورد هشت مرحله ذوب متوالی و بی وقفه در کارخانه فولاد سفیددشت
گشتی در دل طبیعت و بلندای صخره‌ها
تدوین ۷۰ طرح سرمایه‌گذاری در کشاورزی آذربایجان غربی/ کنترل تب برفکی و رفع مشکلات نهاده‌ها
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
چمران: تهران تراکم‌فروشی به معنای گسترش شهر ندارد
توضیحات پلیس درباره جزئیات حادثه تصادف مرگبار اتوبوس در نطنز
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
ثبت یک فوتی ناشی از بیماری آنفلوانزا در استان اردبیل
درخشش دانش‌آموزان سمپاد خوزستانی در کارسوق زبان
منچستر یونایتد ۴-۴ بورنموث؛ تساوی یونایتد در الدترافورد
ساخت دستگاه پایش دوز پرتو با خوانشگر بومی
مسدود شدن زیرگذر ورودی جهرم
صادرات بیش از ۸۰۰ هزار دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان در کاشان
آغاز شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در خراسان رضوی
اوج بار تابستان امسال با اجرای ۱۴ مگاپروژه، ۲۵۰۰ مگاوات کاهش یافت
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی از بخش‌های سنگر و کوچصفهان
جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای مزارع آبزی‌پروری هشدار صادر کرد
راه اندازی بزرگترین بیمارستان سیار کشور در مروست
پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه سوم جاده گچساران به چرام
لزوم تسریع در تکمیل استخر شنا آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)