به مناسبت گرامیداشت روز ملی جمعیت محفل ادبی با عنوان «سربازان در گهواره» با حضور جمعی از شاعران برجسته کشور و مسئولان فرهنگی در مجموعه فرهنگی هنری «بیت» قم برگزار شد.
۵۰۰ دختر ۹ ساله مدافع کوچک وطن با حضور در تجمع شبانه منطقه نیروگاه، رسیدن به سن تکلیف خود را در حال و هوای خاص مقاومت و ایستادگی و با پرچم ایران اسلامی، جشن گرفتند.
برخی مدیران استان، سازمانهای منابع طبیعی و برنامه و بودجه کشور با حضور در کانونهای بحرانی گرد و غبار قم آخرین اقدامات مهار بیابان زدایی را بررسی کردند.
آیت الله نوری همدانی با تأکید بر حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: صدای وحدت فقط بایدحول نظر رهبر معظم انقلاب به گوش برسد و هر آنچه که ایشان تصمیم گرفتند همه باید تبعیت کنند.
آیت الله جعفر سبحانی در دیدار فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع)، وحدت کلمه و چنگ زدن به ریسمان اتحاد را رمز پیروزی ملت ایران در برابر تخاصم دشمنان دانست.
رئیس پلیس راه استان قم گفت: در راستای ارتقای ایمنی تردد، کاهش حوادث رانندگی و صیانت از جان شهروندان، طرح برخورد با موتورسیکلتسواران متخلف در مناطق روستایی به اجرا درآمد.
تفاهمنامه احداث نخستین مجموعه موزهای شهر قم با حضور قائممقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، میان شهرداری قم و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم به امضا رسید.