مراسم بزرگداشت یوم الله نهم دی، روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت»، با حضور پرشور مردم ولایتمدار این شهر و مسئولان استانی و محلی در مسجد جامع رضوانشهر برگزار شد.
استاندار گیلان با تأکید بر نقش مؤثر مساجد در ارتقای فرهنگ عمومی و کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: مساجد بهعنوان کانونهای تربیتی و اجتماعی، ظرفیت بالایی برای پیشبرد برنامههای فرهنگی، آموزشی و محلهمحور در سطح استان دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: ۱۶۵ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، کافه کارآفرین، فضای کار اشتراکی و مرکز شتابدهنده در استان گیلان فعال است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات گیلان از اجرای ۶ طرح بازسازی عتبات با کمک خیران خبر داد و گفت: مردم صومعه سرا تاکنون بیش از یک میلیارد تومان برای بازسازی عتبات پرداخت کردهاند.