مردم همیشه در صحنه و مقتدر کرج با حضور حماسی خود در راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن بار دیگر حماسه آفریدند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان بدانند هر محاسبه غلط آنان با حضور و ایستادگی مردم خنثی خواهد شد.
مراسم پرشور یوم الله ۲۲ بهمن مردم فردیس در کنار مسجد هتک حرمت شده به دست مزدوران برگزار شد.
البرزنشینان همپای دیگر ایرانیان با حضور گسترده خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن باردیگر با آرمانهای امام و شهدا تجدید میثاق کردند.
مردم پرشور استان البرز در چهلوهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور پرشور و برگزاری مراسمهای متنوع، به دشمنان یادآور شدند که اتحاد و همبستگی همیشه بر هر تهدیدی پیروز خواهد شد.
زنگ انشا یکی از بهترین لحظاتیست که در مدرسه تجربه میکنیم. در زنگ انشا دانش آموزان دلنوشتههای خود را به روی کاغذ میآورند، دانش آموزان طالقانی از تلاشهای انجام شده در راه شکوفایی و آبادانی ایران اسلامی نوشتند.
چه خبری شیرین تر از طلوع خورشید در پی یک شب سرد و تاریک؛ چه پیامی نیک تر از پیام زلال آب برای لبانی تشنه و خشکیده؛ نسیم خوش هدایت می وزد و روح و جان عاشقان را می نوازد.
رئیس اورژانس استان البرز، از وقوع یک سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس خبر داد و گفت: این تصادف امشب در محدوده درده رخ داد و ۷ نفر مصدوم شدند.
معاون امدادو نجات جمعیت هلال احمر استان البرز از امدادرسانی تیم عملیاتی پایگاه شهدای مدافع حرم ساوجبلاغ برای نجات مصدومی که از ارتفاع ۳۰ متری ارتفاعات روستای سنج سقوط کرد خبر داد.
فردا بیشتر از همیشه تاریخ، همدل
می شویم،ای ایران می خوانیم و با صلابت تر از قبل در قرار مشترکمان حاضر می شویم