آموزش و پرورش استثنایی باید به سمت فناوری جدید پیش برود
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: امسال ۱۰ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس استثنایی کشور مشغول به تحصیل هستند که انتظار میرود خیرین در این بخش بیشتر کمک کنند.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، سالار قاسمی امروز به مناسبت ۱۴ آذر روز جهانی معلولان در فردیس گفت: باتوجه به این آمار باید برنامه ریزی عمیق تری در این حوزه داشته باشیم. اگر بخواهیم موفق عمل کنیم باید دولت در کنار نهادهای مدنی، سازمان مردم نهاد، خیرین و متخصصین در کنار اولیاء دانش آموزان استثنایی قرار گیرد.
قاسمی با بیان اینکه توسعه مشارکت و اجتماعی سازی از اولویتها در سازمان آموزش و پرورش استثنایی است گفت: یکی از برنامههای آموزش و پرورش استثنایی این است که تلاش کند به سمت فناوری جدید با هوش مصنوعی پیش برود چرا که دانش آموزان استثنایی دارای محدودیت جسمی و ذهنی هستند.
قاسمی به آموزش مهارت محور اشاره کرد و افزود: آموزش مهارتی به دانش آموزان استثنایی از برنامههای اولویت دار سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور است.
وی بیان کرد: اگر بخواهیم در آموزش و پرورش استثنایی تحول ایجاد کنیم باید رویکرد مشارکت فناوریهای جدید، آموزش مهارت محور توانبخشی شغلی با کیفیت بخشی خانواده محور و توانمندسازی نیروی انسانی مدنظر قرار گیرد.
قاسمی به ایجاد فضاهای متناسب برای دانش آموزان استثنایی اشاره کرد و افزود: در بخش آموزش استثنایی مدارسی که ساخته میشود با مدرسه عادی تفاوت نمیکند، اما دانش آموزان استثنایی جایی را میخواهند بازی کنند باید متفاوت باشد.